Connect with us

Futbol

La campiona del món Ona Batlle, homenatjada a Vilassar de Mar

En la tarda del divendres 1 de setembre, Vilassar de Mar ha organitzat un sentit homenatge del seu poble natal a Ona Batlle, campiona del món de futbol.

La població s’ha bolcat amb la jugadora en l’acte de reconeixement organitzat per l’Ajuntament, durant el qual l’alcaldessa Laura Martínez li ha agraït el seu esforç per portar el futbol femení al màxim nivell, i transmetre-li l’agraïment i l’orgull que representa per al poble comptar amb una esportista de la seva qualitat.

També ha anunciat que el consistori ha acordat posar el nom d’Ona Batlle Pascual al camp annex de futbol, on va començar la seva trajectòria amb la Unió Esportiva Vilassar de Mar.

L’acte ha continuat amb la salutació als molts vilatans i vilatanes que omplien la plaça de l’Ajuntament, i que no han volgut deixar passar l’oportunitat de conèixer Ona Batlle, saludar-la i fer-s’hi moltes fotografies, en especial els nens i nenes.

Nascuda a Vilassar de Mar el 10 de juny de 1999, Ona Batlle Pascual va tenir els primers contactes amb la pilota amb la UE Vilassar de Mar. Va jugar amb els nois de la seva edat fins que un observador del Barça la va veure en un torneig que disputava amb la selecció catalana sub-12 i li va proposar fer una prova amb el club blaugrana. L’Ona la va superar i es va traslladar a La Masia l’any 2011, tota una escola de futbol i de vida que la va portar pels equips blaugranes de totes les categories fins a arribar al Barça Atlètic, de la Segona Divisió femenina. Amb el Madrid Club de Fútbol Femenino va fer el debut a la Primera Divisió.

Després, el seu talent la va portar a un dels millors equips de la Lliga femenina, el Llevant CF, i, posteriorment, al Manchester United, abans de tornar al FC Barcelona aquest estiu, ja consolidada com una de les laterals més solvents del panorama internacional.

Font i fotos: Ajuntament de Vilassar de Mar.

More in Futbol