Connect with us

Mataró

Cloenda de la campanya #deMataróaTòquio

Després de 7 setmanes d’aventures, #deMataróaTòquio va arribar al final del seu viatge. El passat 18 de juny es va celebrar la festa de Cloenda de la campanya al Pavelló Euskadi, on “Les Laies” van tornar a reunir-se després d’haver portat l’esperit olímpic per totes les escoles participants.

A la cerimònia va desfilar una representació dels alumnes de cada escola i es va gaudir d’un recull de les diferents actuacions que s’havien realitzat a les cerimònies d’intercanvi de torxa entre escoles durant les setmanes de campanya.

Gran èxit de participació en aconseguir 95.922 kms per acompanyar Marta Bach fins
als Jocs Olímpics de Tòquio

Els flabiolaires (exalumnes del Camí del Mig), el show de dansa del Thos i Codina i l’actuació de la cantant Júlia Aubà de l’escola IES Damià Campeny van ser les actuacions que van dinamitzar la cloenda.

Durant la cerimònia els guanyadors i guanyadores del concurs de dibuix del #deMataróaTòquio van poder recollir el seu premi: una pilota de waterpolo signada per Marta Bach.
També es va agrair la seva implicació i participació als professors Esther Veciana i Carles Llauger per crear continguts relacionats amb la campanya per treballar des de les diferents assignatures a les escoles.

Malauradament, Marta Bach degut als seus compromisos esportius a poques setmanes dels Jocs, no va poder assistir en persona a la cloenda, però va enviar per vídeo un missatge d’agraïment a tots els participants. El seu pare, Ramón Bach, va recollir un penjoll amb una mini-Laia per fer-li arribar a la Marta de manera que Mataró pugui acompanyar-la durant els Jocs de Tòquio.

La cerimònia va acabar amb l’entrega dels reconeixements a totes les escoles que van fer possible la campanya i amb el descobriment del número total de quilòmetres que entre tots i totes es va aconseguir.

Ni més ni menys, 95.922 quilòmetres van ser els aconseguits. Molts més dels necessaris per anar i tornar a Tòquio, doncs gairebé suficients per donar dues voltes i mitja al planeta.

L’Amics per sempre va ser la cançó que va sonar al final de la cerimònia i que va donar per finalitzada la campanya. Una jornada emocionant, resum de la col·laboració i el treball en equip viscut durant setmanes, en què es va fer palesa la importància de l’activitat física i els valors de l’esport.

Sens dubte, l’any vinent seguirem sumant quilòmetres!

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Mataró