Connect with us

Mataró

Tornen Les Santes esportives!

La nova pista està homologada per la RFEA i la IAFF

Les Santes Esportives 2021 se celebren a Mataró durant el mes de juliol amb una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular

Les Santes Esportives 2021 se celebren a Mataró durant el mes de juliol amb una vintena d’esdeveniments esportius d’exhibició, de competició i de participació popular. La programació s’ha treballat conjuntament entre l’Ajuntament i les entitats, clubs i associacions de la ciutat que han fet possible que la ciutadania pugui tornar a gaudir d’aquesta cita esportiva que l’any passat no es va poder celebrar donades les restriccions de la pandèmia. La Cursa Popular (28 de juliol) arriba a la 42a edició i la Travessa nedant al Port (18 de juliol) a la 29a edició.

La Travessa nedant al Port i la Cursa Popular seran dues de les proves més destacades d’un calendari farcit d’activitats

La regidora d’Esports, Bea Delgado, explica que “els diferents equipaments i espais de la ciutat es convertiran durant el mes de juliol en un aparador de l’esport mataroní, sota l’organització dels clubs, entitats esportives de la ciutat i la Direcció d’Esports de l’Ajuntament de Mataró”.

Les Santes 2021 apleguen una vintena d’esdeveniments esportius per gaudir-ne com a esportista o com a espectador i també hi ha activitats amb una vessant solidària.

LA TRAVESSA I LA CURSA 

La Travessa nedant al Port arriba a la 29a edició aquest any quan se celebrarà el 18 de juliol amb dues proves, una de 500 m i una altra de 1.000 m. La inscripció és per a 250 nedadors i nedadores en aquesta prova tradicional de la programació. La Cursa Popular se celebrarà el 28 de juliol arribant a la 42a edició amb una inscripció i amb una participació per a 1.000 persones que sortiran de forma esglaonada i amb control per xip.

Les inscripcions a les dues proves són gratuïtes i es poden fer a través del web.

Pel que fa a la resta d’activitats proposades per entitats i clubs de la ciutat n’hi ha de fins a una desena de disciplines esportives i pel que fa a la modalitat són de competició, exhibició, populars i també solidàries.

L’esport com ha dit la regidora Delgado “torna per Les Santes amb més empenta que mai i en totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat marcats per les autoritats sanitàries”.

 

BEA DELGADO
Regidora d’esports


“L’esport torna per Les Santes amb més empenta que mai i en totes les activitats se seguiran els protocols de prevenció i seguretat”

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Mataró