Connect with us

Malgrat de Mar

Cooltra Beach Volley Festival aterra a Malgrat

Svat Beachvolley posa en marxa aquest cap de setmana el Cooltra Beach Volley Festival, l’esdeveniment de vòlei platja amateur de l’estiu que tindrà lloc a Malgrat de Mar.

Una competició de vòlei platja homologada per la Federació Catalana de Voleibol a la que es sumen diferents premis, la Beach Party de dissabte i la retransmissió de les finals de diumenge per Esport3. Un esdeveniment únic i possible gràcies al suport del Gremi d’Hotelers i de l’Ajuntament de Malgrat de Mar.

El campionat, que ha assolit un record amb els més de 300 inscrits en les diferents categories, es desenvoluparà al llarg del cap de setmana a la platja dels Astilleros de Malgrat de Mar. Dissabte serà el torn de la competició femenina i masculina, en tots els seus nivells, mentre diumenge serà el torn del Campionat de Catalunya mixt. Les finals de la categoria elit seran diumenge a partir de les 18 hores i es podran veure en per la web del canal autonòmic Esport3.

Jordi Garriga, president del Gremi d’Hotelers de Malgrat de Mar, va recordar a la presentació de l’acte que ‘vam apostar pel vòlei platja perquè tenim una de les platges més grans del Maresme i volem posar el nostre municipi en el mapa del turisme esportiu’.

Per la seva banda, la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol, Maribel Zamora, i el responsable de Svat Beachvolley, Dani Lienas, van destacar per partida doble la importància de l’esdeveniment a nivell esportiu, tenint en compte que ‘és una prova puntuable pel Campionat de Catalunya de Vòlei Platja’. Zamora també va ‘posar en valor l’alt nivell organitzacional per part de Svat’ i va voler ‘agrair el suport de les institucions de Malgrat’ en aquest esdeveniment. Per últim, el regidor d’esports de Malgrat, Ludwig Hasko, va convidar a tothom a participar d’aquest gran esdeveniment ‘ja sigui com a esportistes o com a espectadors’.

Recordem que el circuit amateur d’Svatour consta de 9 proves. La primera es va disputar a Masnou, el 15 i 16 de maig; la segona es va fer a Tarragona; la tercera és la de Malgrat de Mar aquest proper cap de setmana, i després vindran les de Roda de Berà, Mataró, Premià, Vilanova i Castelldefels on es disputaran les proves finals.

Font: Federació Catalana de Voleibol

More in Malgrat de Mar