Connect with us

Ajuntaments

La gran festa de l’esport malgratenc

Van ser reconeguts fins a un total de 112 esportistes representant tots els clubs del municipi en una matinal plena d’activitats

La 11a edició de la Festa de l’Esport de Malgrat de Mar es va celebrar a principis de juny al Camp Municipal d’Esports de Malgrat amb un gran èxit de participació. Després de dos anys sense poder celebrar-la com a conseqüència de la pandèmia, la vila va gaudir d’aquest esdeveniment esportiu que va reunir tot el teixit esportiu de Malgrat de Mar.

Va començar a les 9.00 hores de matí i es va allargar fins a les 15.00 del migdia. El programa de l’edició d’enguany, va incloure l’estrena oficial de l’espai del Bike Park, així com també una màster Class de Body Combat.

Durant la festa, organitzada per l’Ajuntament malgratenc juntament amb entitats del poble, els nens i nenes van poder provar diferents disciplines que es practiquen al municipi com futbol, hoquei patins, ciclisme, bàsquet, entre d’altres. Un cop finalitzades les activitats, es va celebrar l’acte de reconeixement públic a esportistes i equips malgratencs que van destacar durant aquesta temporada.

Van ser reconeguts esportistes, fins a un total de 112, de l’Agrupació Esportiva Clubs Alt Maresme, Associació Catalana de Kenpo Karate, Associació de Formació Esportiva, Associació de Patinatge Artístic Malgrat de Mar, Club d’Atletisme Malgrat, Club Deportiu Malgrat, Club Esportiu Malgratenc de Patinatge Artístic, Club Esportiu Olímpic Malgrat, Club Patí Malgrat, Club Tennis Malgrat, Club Twirling Malgrat, Esport Ciclista Malgrat, Inter Esportiu Malgrat Club de Futbol Sala i MRT Cycling.

A títol individual es va reconèixer la trajectòria i el mèrits de Marina González, Alberto Llorens, Èric Terrés, Khyzer Hayat, Íngrid Martínez Sicilia i Álex Baena, amb menció molt especial per l’Associació de Discapacitats de l’Alt Maresme.

Inaugurat oficialment el Bike Park

El Bike Park de Malgrat de Mar ja és una realitat. Coincidint amb la Festa de l’Esport, l’alcaldessa, acompanyada del regidor d’esports i de l’oposició, així com de membres de l’associació MRT Cycling Club Malgrat, Associació Ciclista BTT Los Chivos i Esport Ciclista Malgrat, van estrenar oficialment l’espai.

Els treballs per condicionar el terreny d’aquest Bike Park es van adjudicar a principis d’any a una empresa especialitzada en aquest pràctica esportiva per un valor de poc més de 5.000 euros.

El circuit es troba ubicat entre el camp municipal de futbol i la pista polivalent i consta d’un circuit amb relleus, obstacles i monticles. La iniciativa parteix d’una demanda de l’entitat esportiva local MRT Cycling Club Malgrat. L’espai es farà servir per a activitats relacionades amb l’escola de ciclisme, però, al mateix temps restarà obert a tota la ciutadania.

More in Ajuntaments