Connect with us

Esport Escolar

Curs de monitor/a d’Activitats de Dinamització en l’Àmbit Poliesportiu

El Consell Esportiu del Maresme, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Mataró i l’Escola Catalana de l’Esport de la Generalitat de Catalunya, organitzen un CURS DE MONITOR/A D’ACTIVITATS DE DINAMITZACIÓ EN L’ÀMBIT POLIESPORTIU amb accés al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya).

Aquest curs dota dels coneixements i capacitats per entrar al món laboral al personal que s’encarrega de la dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives (promoció, esport escolar, patis oberts, casals i campus esportius, activitats poliesportives…) a ajuntaments, associacions de mares i pares d’alumnes, centres educatius, associacions esportives escolars, consells, clubs i entitats.

Segons l’actual llei de professions de l’esport, totes les persones que treballin com a monitors i/o tècnics esportius han d’estar inscrits al registre de professionals.

INFORMACIÓ DEL CURS

Dates: Des del 12 de març fins al 15 de maig de 2021.
Modalitat: Virtual sincrònica (VS), virtual asincrònica (VA) i presencial.
Parts presencials: Al Pavelló Eusebi Millán i a un equipament municipal a determinar.
Convalidacions: Els alumnes que certifiquin CIATE’s o estudis superiors podran convalidar les hores corresponents.
Preu general: 220 euros*

*Es subvencionarà el 50% de tots els inscrits empadronats a Mataró. Caldrà presentar el certificat d’empadronament en el moment de l’inscripció. Es subvencionarà el 25% dels inscrits no empadronats a Mataró i que pertanyin a una escola o entitat esportiva inscrita al Registre Municipal d’Entitats. Caldrà presentar un certificat de l’escola o entitat.
Inscripcions online i més informació a www.cemaresme.cat
*Places limitades (25). En cas de més sol·licituds que places, es procedirà a realitzar un sorteig.

INCRIPCIONS ONLINE

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Esport Escolar