Connect with us

Ajuntaments

Arriba la iniciativa ‘De Mataró a Tòquio’

L’activitat física, l’exercici físic i l’esport són un bé essencial per afavorir la salut i el benestar de les persones durant totes les etapes de la vida.

Professores i professors d’Educació Física del Grup de treball de Pla Català d’Esport a l’Escola amb la col·laboració de diverses Escoles de Mataró, el Consell Esportiu del Maresme i amb el suport de l’Ajuntament de Mataró, impulsen una iniciativa per reivindicar la importància de l’activitat física com a eina educativa clau en la qualitat de vida de les persones.

És una iniciativa per reivindicar la importància de l’activitat física com a eina educativa clau en la qualitat de vida de les persones

Olímpic, s’ha creat l’activitat anomenada “De Mataró a Tòquio” perquè tots els alumnes d’infantil, primària, secundària i batxillerat, s’activin i gaudeixin realitzant activitats físiques per aconseguir un objectiu comú.

Cada escola participant organitzarà diverses activitats físiques tant en horari lectiu com en horari extraescolar, per aconseguir entre tots i totes sumar un número de kilòmetres que permetin arribar virtualment a la seu dels Jocs Olímpics.

També comptabilitzaran les activitats físiques que els alumnes i les alumnes puguin realitzar durant el cap de setmana amb les seves famílies.

Més de 30 escoles de Mataró hi participen per sumar entre totes 10.385 kilòmetres, la distància fins a la capital japonesa,
seu dels JJOO

Setmanalment l’escola que hagi sumat els kilòmetres establerts, passarà el testimoni a una altra escola participant perquè comenci a sumar kilòmetres. Entre totes i tots hauran de sumar un total de 10.385 kilòmetres.

Finalment una esportista d’elit de la ciutat de Mataró i participant als Jocs de Tokio, farà arribar el testimoni fins la ciutat olímpica en representació de tothom que hagi participat a la iniciativa.

Des de les escoles, a més a més de les activitats físiques organitzades, es treballaran diverses àrees educatives sota el paraigua de la iniciativa “De Mataró a Tòquio” i referent a l’any Olímpic 2021.

Una trentena d’escoles de Mataró són les que participen a la iniciativa i augurem una alta participació i implicació per part dels alumnes de la ciutat i les seves famílies. Som-hi! Tots junts cap a Tòquio!

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments