Connect with us

Entitats

#deMataróaTòquio, guardonada per la Generalitat i la Fundació Catalana per a l’Esport

El passat 18 de novembre es van celebrar a l’Institut Nacional d’Educació Física de Catalunya la gala dels Premis del Pla Català de l’Esport a l’Escola, de la Secretaria General de l’Esport i l’Activitat física, i la dels Guardons de l’Esport, de la Fundació Catalana per a l’Esport. #deMataróaTòquio, activitat elaborada pel grup de treball de professors i professores d’educació física del PCEE i el Consell Esportiu del Maresme, que van estar present a les dues cerimònies.

Els Premis Pla Català de l’Esport a l’Escola són un reconeixement a aquelles entitats i persones que, tant a través de la seva acció directa com també a la seva influència o suport, han treballat al llarg del curs per transformar positivament la realitat social dels infants i adolescents catalans mitjançant l’esport i/o l’activitat física en l’entorn escolar, en el marc del Pla Català d’Esport a l’Escola.

Jordi Matas, president del Consell Esportiu del Maresme en la seva intervenció

A continuació es va celebrar la cerimònia d’entrega dels Guardons de l’esport. Els projectes presentats es classificaven en diferents categories: Educació i Esport de lleure, Esport Català al món, Igualtat d’oportunitats, investigació i recerca, Excel·lència, innovació i sostenibilitat i Foment i difusió dels hàbits i valors de l’Esport. L’activitat #deMataróaTòquio va rebre un reconeixement especial als Premis del PCEE i va guanyar un guardó de l’esport dins la categoria de Foment i difusió dels hàbits i valors de l’Esport.

Va rebre un reconeixement especial als Premis del PCEE i va guanyar un guardó de l’esport dins la categoria de foment i difusió dels hàbits i valors de l’Esport

El reconegut presentador Pep Plaza va encarregar-se de dinamitzar les cerimònies, i les autoritats presents, Anna Caula – secretària general de l’Esport, i Pere Sust, President de la Fundació Catalana per a l’Esport i de l’Agrupació Esportiva d’Associacions d’Esport Escolar de Catalunya, entre d’altres, van ser els encarregats de lliurar els reconeixements.

Des del Consell Esportiu del Maresme volem agrair als jurats per veure la màgia del #deMataróaTòquio i donar les gràcies a tots i totes els que l’heu construït metre a metre, quilòmetre a quilòmetre aconseguint fer-lo realitat.

Anna Caula amb Jordi Matas i David Casas, del CEM

En especial, agrair al motor de l’activitat, el Grup de Treball de professors i professores del PCEE, a les esportistes Marta Bach, Gàlia Dvorak, Raquel Gonzàlez i Roser Tarragó per inspirar i animar tots els participants, i evidentment tots els nens i nenes, joves i famílies que han gaudit de l’esperit olímpic, dipositant la seva il·lusió i han donat sentit al #deMataróaTòquio durant tantes setmanes.

Gràcies perquè entre tots i totes hem fet del #deMataróaTòquio una experiència meravellosa.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats