Connect with us

Canet de Mar

Deu anys al costat de les persones

El Complex Esportiu Municipal de Canet de Mar H2O arriba als seus 10 anys de vida en un extraordinari moment de forma i màxim vigor, amb la il·lusió del primer dia per seguir millorant. Ofereix un ventall d’activitats per posar-se en forma gaudint de l’esport amb l’ajuda d’un gran equip de professionals

H2O Sports Canet és, sens dubte, una de les millors instal·lacions esportives de tot el Maresme. Un centre esportiu que ha dotat a Canet de Mar d’un actiu extraordinari per a ús dels seus habitants i també de nombroses persones de municipis adjacents atretes per la gran oferta de serveis que ofereix.

Estem parlant de més de 6.000 metres quadrats dedicats a la salut, a l’esport i també, per descomptat, a la socialització, perquè la pràctica esportiva no és solament la millor manera de cuidar-se, també de fer amics.

El Centre Esportiu, convençut com està que la pràctica esportiva, o el fet de fer exercici físic regularment, incideix molt positivament sobre l’estat de salut de les persones, ofereix un servei integral amb un munt d’espais, serveis i activitats al seu abast. En un sol recinte es pot gaudir de la piscina, de la zona d’aigües, d’un completíssim gimnàs, de classes dirigides, de serveis associats com wellness, fisioteràpia i un llarg etcètera.

El centre ha donat a Canet de Mar un extraordinari actiu per a ús dels seus habitants i d’altres municipis

Des de fa 14 mesos i coincidint amb el canvi de direcció, el centre es troba en una etapa de proximitat absoluta a Canet i els seus voltants. Durant l’últim any, ha diversificat moltíssim la seva oferta introduint noves activitats, reforçant els RRHH a totes les àrees, creant noves quotes per adaptar-se als nous patrons de consum i, sobretot, estant presents al teixit associatiu del poble a través de la dinamització d’activitats i sent membre molt actiu de l’associació de comerciants. Amb totes aquestes accions, el centre pretén convertir-se en un model de referència pel que fa a clubs esportius i socials de la comarca del Maresme.

El director de H2O, Ferran Herrera, ens explica que “la filosofia de l’H2O Sports Canet es basa a oferir als usuaris un servei de qualitat en un ambient agradable i familiar. El centre esportiu compta, a més a més, amb professionals nutricionistes, fisioterapeutes i esteticistes que vetllen per cuidar i obtenir el benestar, l’harmonia i l’equilibri que el teu cos necessita”.

Afegeix que “disposem d’instal·lacions modernes i tècnicament avançades complementades amb una àmplia zona d’aigües. Un ventall d’activitats per posar-se en forma i gaudir de l’esport. Un grup de professionals capaços d’atendre les necessitats de cada soci amb un servei integral de dilluns a diumenge”.

Tant el gimnàs com les pistes de pàdel i, sobretot, la zona d’aigües, tenen un gran protagonisme en el centre, que no s’oblida dels més petits, per als quals  hi ha classes específiques, com judo. Un altre punt fort són les classes de natació, per a totes les edats, nivells i horaris.

H2O Sports Canet està ubicat a Canet de Mar i rodejat per un entorn natural dins del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. A més a més, disposa d’un ràpid i fàcil accés des de les poblacions del Maresme a través de C-32. Estem parlant, sense cap mena de dubte, d’una de les millors instal·lacions esportives del Maresme.


Campus H2O: Aprenent gaudint de l’estiu

L’esport, la diversió i l’aprenentatge, estan garantits durant el Campus d’Estiu H2O Sports Canet, on els nens podran desenvolupar al màxim els seus sentits i capacitats conjugant l’oci i la disciplina en uns apassionants dies de convivència que es convertiran en inoblidables! Una gran oportunitat per iniciar-se en un esport, perfeccionar habilitats i passar-ho bé amb els amics i companys.  Hi haurà sortides lúdiques a parcs aquàtics, a la platja, acampades… en definitiva, un campus molt complet, intens i sobretot molt divertit.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Canet de Mar