Connect with us

Montgat

Dia de l’esport a Montgat

200 infants del poble van participar en diferents activitats organitzades per clubs, entitats locals i l’Ajuntament

Per a l’Ajuntament de Montgat, l’activitat esportiva i la promoció de l’esport és un eix fonamental de la seva política municipal. En aquest cas, educar els més joves a través de la pràctica esportiva és, sens dubte, el millor vehicle per tenir una vida sana i per treballar valors com l’esforç, la companyonia i la solidaritat.

Amb aquest objectiu, va celebrar l’últim dissabte del mes de maig la primera Diada de l’esport. Una iniciativa que tenia com a objectiu que els nens i les nenes de Montgat gaudissin d’una jornada esportiva, de convivència i també lúdica, especialment per als més petits, fins als quatre anys. També obrir les portes de les diferents entitats i clubs esportius a tothom amb la finalitat de què coneguin la seva oferta. Totes les instal·lacions esportives de Montgat es van posar a la disposició dels joves esportistes del municipi.

Al Poliesportiu Sílvia Domínguez les activitats van ser organitzades per la Unió Esportiva Montgat (bàsquet), Club Gimnàstic Montgat, Club Vòlei Platja Montgat, Club Tennis Turomar i Gimdantae. Igualment, es van dur a terme proves esportives al pati de l’IES Thalassa.

Així, al Camp Municipal de Futbol, les activitats les van dur a terme la Fundació Esportiva Montgat (futbol) i Montgat Corre (proves d’atletisme), que van preparar diferents exercicis i proves durant tota la matinal. Per la seva part, al Poliesportiu Municipal Sílvia Domínguez, les activitats van ser organitzades per la Unió Esportiva Montgat (bàsquet), Club Gimnàstic Montgat, Club Vòlei Platja Montgat, Club Tennis Turomar i Gimdantae.

Aquesta primera edició de la promoció esportiva al municipi ha estat un èxit rotund

Igualment, es van dur a terme proves esportives al pati de l’IES Thalassa. És a dir, tot el poble de Montgat va poder sentir-se partícip d’una iniciativa que va involucrar pares de família, nens i nenes, i els responsables dels diferents clubs i entitats del municipi. L’Ajuntament també hi va contribuir organitzant activitats per als més petits. En arribar a l’Institut se’ls donava una cartolina amb el resum d’activitats i en passar per cada activitat se’ls posava un gomet per l’activitat feta.

Després de completar-les totes se’ls regalava un joc de pales de platja. No va acabar aquí el Día de l’esport, ja que, a la tarda, i dins de la jornada, l’Escola de Vela i el Club Marítim Montgat, van organitzar una jornada de portes obertes. Montgat és un municipi obert al mar i tots esports que tenen a veure amb el mar i la platja hi tenen un gran protagonisme.

Totes les instal·lacions esportives de Montgat es van posar a la disposició dels joves esportistes del municipi. Així, al Camp Municipal de Futbol, les activitats les van dur a terme la Fundació Esportiva Montgat (futbol) i Montgat Corre (proves d’atletisme).

L’èxit d’aquesta jornada ludicoesportiva, on van participar prop de 200 joves del poble, molts d’ells acompanyats de les seves respectives famílies, convida a organitzar-ne l’any que ve una segona edició. El cor esportiu de Montgat batega amb més força que mai.

More in Montgat