Connect with us

Vilassar de Mar

Edu Sirvent, de la porteria a l’Ajuntament de Vilassar de Mar

Ningú podrà dir que el regidor d’Esports de Vilassar de Mar, Eduard Sirvent Nieves, no coneix el món de l’esport… ni el municipi on va néixer. De fet, ha estat protagonista d’una trajectòria molt difícil de superar: va entrar a l’Escola de la UE Vilassar de Mar com a porter i, després de passar per totes les categories, va arribar a defensar la porteria del primer equip de la mà de l’entrenador Rubi. També va jugar el campionat autonòmic amb la selecció catalana sub-18.

Després va seguir la seva carrera futbolística defensant els colors del Cirera, Vilassar de Dalt, Vilassanés i Martinenc, on va penjar les botes com a jugador. Igualment, va fer una curta carrera com a entrenador al Mataró, on va portar equips des de benjamins fins a infantils.

“Tenim un gran tresor i no és un altre que la nostra enorme base de joves esportistes. Ara hem d’intentar créixer en instal·lacions i millorar les que tenim”

Aquest enginyer informàtic de 38 anys va entrar en el món de la política el 2019 de la mà de Junts per Vilassar: “Sempre em va interessar molt a política, des de jove, sobretot la que es fa en els municipis. Vaig fer el pas i en les eleccions de 2023 Laura Martínez em va portar en la seva llista”. El que no sabia llavors és que acabarien guanyant les eleccions i ell tindria la màxima responsabilitat en les regidories d’Esports, Innovació i Recursos Humans. “Vilassar de Mar té un gran tresor i no és un altre que la seva enorme base de joves esportistes. Tenim centenars de nens i nenes que entrenen i juguen cada setmana, a futbol, bàsquet, voleibol, hoquei, gimnàstica…”, afirma Edu Sirvent, per a qui la cara negativa d’aquesta història són les instal·lacions.

“És una realitat que ens falten més espais i equipaments i és una cosa que ens preocupa i ocupa perquè no hi ha molts terrenys on poder situar-los”. Un dels grans reptes del seu mandat serà, per exemple,dotar al club de gimnàstica artística, que fan una labor encomiable, d’un nou espai adequat a les seves necessitats. Ja hem parlat amb la presidenta del club i el president de la Catalana i serà una realitat, un nou equipament del qual també es beneficiaran les arts marcials”.

Als seus 38 anys porta les regidories d’Esports, Innovació i Recursos Humans. Va ser porter de la UE Vilassar de Mar des de l’Escoleta fins al primer equip

El regidor revela que dins del seu primer mandat “construirem una pista annexa al pavelló de la Bòbila perquè els equips de voleibol i bàsquet puguin tenir més hores d’entrenaments” i igualment “millorarem els vestuaris del camp annex de futbol, que portarà el nom d’Ona Batlle, la nostra campiona del món de futbol”.

Desgraciadament, quan s’estava duent a terme l’estudi per col·locar plaques solars en la coberta de la pista annexa del pavelló Paco Martín, es van descobrir unes certes anomalies estructurals que han obligat a tancar la pista fins a la seva reparació: “Durant uns mesos els equips d’hoquei patins seran reubicats en instal·lacions que ens han cedit pobles veïns”. “Tenim una població molt activa, esportivament parlant, on s’organitzen grans proves, com l’emblemàtica Burriac Atac. Ara s’hi han sumat les curses que fa Dani, que han crescut molt”, apunta Edu Sirvent, que també revela un altre projecte que serà molt popular: “Volem fer un skate parc que estigui a l’altura d’un poble de 21.000 habitants on més de la meitat d’ells fan esport d’una forma o una altra”.

El regidor es felicita que el Centenari de la UE Vilassar de Mar, l’equip del Maresme que juga a la categoria més alta, Tercera Divisió, hagi estat un èxit rotund. Potser, perquè va ser el club on tot va començar per a ell.

More in Vilassar de Mar