Connect with us

Futbol

La UE Vilassar de Mar jugarà la fase d’ascens a Segona Federació

“Somiarem, que és gratis, i a gaudir d’aquest regal, perqué res és impossible”, afirma el president Xevi Ramon

Fa un any la UE Vilassar de Mar havia perdut la categoria, baixant de Tercera Federació a la primera competició de la Federació Catalana de Futbol (enguany, la nova Lliga Elit). Una sèrie de circumstàncies, com va ser la darrera ampliació del grup cinc de 16 a 18 equips per a la temporada 2023- 2024, sumat a l’ascens del Sant Andreu a Segona Federació, va obrar el ‘miracle’ i la UE va mantenir la categoria a Tercera.

L’entitat presidida per Xevi Ramon ha sabut aprofitar aquest gir del destí i, donant suport al seu projecte esportiu continuant confiant en el mateix entrenador, Alberto ‘Peque’ Aybar, ha realitzat un campionat de lliga per a emmarcar.

Mancant tres jornades per a finalitzar la competició, la UE ja està classificada matemàticament per disputar la fase d’ascens a Segona Federació: “És un fet històric per a la nostra entitat. L’any de la pandèmia ja vam disputar un ‘play off’ semblant, però no era el mateix. Aquesta vegada hem demostrat una gran solidesa”, afirma el president amb orgull just quan l’entitat ha acabat de celebrar el seu centenari.

La UE Vilassar ha protagonitzat un 2024 espectacular, ja que des de primers de gener ha disputat 17 partits (fins a la victòria 2-0 davant la Gramanet), dels quals ha guanyat onze, ha empatat quatre i només n’ha perdut dos. Estar a dalt de la classificació tenint un dels pressupostos més baixos de la categoria té un enorme mèrit.

“Somiarem, que és gratis, i a gaudir d’aquest regal”, assegura Xevi Ramon. Òbviament, no serà gens fàcil aconseguir l’ascens a Segona Federació, categoria en la qual mai ha estat el Vilassar de Mar. Primer hi haurà un ‘play off’ entre el segon, tercer, quart i cinquè del grup cinc. Hi haurà una semifinal i una final a doble partit. El guanyador anirà després a una altra eliminatòria amb algun equip de la resta de l’estat espanyol i el guanyador pujarà de categoria.

“Res és impossible i menys per a aquest grup de jugadors i tècnics que han realitzat una temporada superba”, conclou amb orgull el president blanc-i-vermell.

More in Futbol