Connect with us

Calella

El Calella Sport City Lab ja és una realitat

Can Saleta albergarà el Calella Sport City Lab, un espai de coworking, d’innovació esportiva, experimentació i emprenedoria que aglutina, connecta i beneficia tots els agents públics i privats vinculats a l’àmbit esportiu, la nutrició i la salut; el benestar, els serveis esportius i l’activitat física de Calella i la seva àrea d’influència

El nou projecte va estrenar diumenge 31 de gener la seva seu a Can Saleta. Es tracta d’un espai obert, equipat amb l’última tecnologia i adaptat per fer reunions i donar la benvinguda a empreses que vulguin formar part del teixit esportiu que ofereix Calella. Al seu web es pot accedir a tota la informació, consultar els serveis que ofereix i establir una via de contacte per disposar d’aquest nou espai, utilitzar el banc de proves, llogar les instal·lacions esportives del municipi o organitzar esdeveniments relacionats amb l’esport.


Estem parlant, en definitiva, de La Casa de l’Esport, un espai de trobada, un equipament polivalent i susceptible de ser utilitzat per al creixement de totes aquelles persones, empreses i institucions del territori vinculades a una base comuna com és l’esport.

També un espai de trobada i d’oci per tal què les persones es reuneixin, es comuniquin i gaudeixin del temps lliure, considerant l’oci com un element de desenvolupament per a la persona i no un bé de consum. També, fomentant la creativitat per canalitzar activitats esportives.

Durant l’any s’hi celebren 125 esdeveniments esportius i generen 250 llocs de treball al municipi, que compta amb 32 entitats esportives, 49 disciplines diferents i 43 esports federats

L’esport a Calella és un eix de desenvolupament econòmic. Durant l’any s’hi celebren un total de 125 esdeveniments esportius i generen 250 llocs de treball al municipi. Són 7.000 els atletes que fan esport a Calella, que compta amb dife 32 entitats esportives, 49 disciplinesrents i 43 esports federats. D’aquesta manera neix el Calella Sport City Lab, per fer un salt qualitatiu en l’evolució de l’esport a nivell local i internacional.

Serveis. Un dels plats forts d’aquest projecte ha estat l’habilitació de la seu de Can Saleta perquè esdevingui un espai de coworking, on els emprenedors puguin fer realitat els seus projectes empresarials relacionats amb l’esport i comptar amb instal·lacions equipades i físiques de treball, assessorament professional, formació, una comunitat per intercanviar idees i projectes.

El banc de proves és un altre servei a disposició dels usuaris. Serveix per provar els productes i oferir solucions empresarials per tirar endavant els projectes dels treballadors. El Calella Sport City Lab posa a disposició la ciutat perquè l’emprenedor pugui posar a prova el seu producte o servei amb les millors garanties.

Calella disposa de múltiples instal·lacions esportives i espais a l’aire lluire que es podran llogar per dur a terme training camps, torneigs i esdeveniments esportius.

També compta amb un servei d’organització d’esdeveniments esportius, on les empreses reben assessoraments i la gestió per tramitacions de permisos i proporciona sales per a presentacions, rodes de premsa i entregues de premis.

El Calella Sport City Lab s’inscriu dins del marc del Projecte d’Especialització i Competitivitat Territorial (PECT) de Mataró-Maresme, iniciat el mes de maig de 2018 i que inclou també l’estratègia Reimagine Textile, liderada per Eurecat i el TecnoCampus de Mataró. El PECT Mataró-Maresme està cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) Catalunya 2014-2020 i també per la Diputació de Barcelona.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Calella