Connect with us

Cicloturisme

El Maresme es promociona com a destinació cicloturística

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha presentat el cicloturisme al Maresme al WorkShow organitzat pel Cercle de Turisme

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme ha promocionat la comarca com a destí cicloturístic al WorkShow organitzat pel Cercle de Turisme de la Diputació de Barcelona. Hi han participat tant empreses com destinacions i agències catalanes.

Es tracta de la segona edició d’aquest taller, que partia de dos objectius clau: establir noves relacions amb altres empreses amb qui generar producte turístic i mantenir col·laboracions i compartir coneixement del sector cicloturístic.

S’han establert vincles i relacions entre els territoris i les 13 agències receptives inscrites, algunes d’elles especialitzades en cicloturisme. Com a novetat, va ser una trobada “gamificada”, on tots els participants van respondre un qüestionari sobre les destinacions de la província preparat entre els assistents.

Del Maresme també hi va participar Grace Livingston, de l’Ajuntament de Calella, destí especialitzat en cicloturisme. Les altres destinacions de la província que hi van ser presents van ser el Bages, el Berguedà, el Vallès Occidental, el Vallès Oriental, Osona i el Penedès.

El Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme participa de forma regular als esdeveniments de foment del turisme per tal de promocionar els diferents aspectes de la comarca. El cicloturisme és una de les vessants més especials, de fet, el Consorci ha rebut recentment el distintiu Cicloturisme a Catalunya, una marca de l’Agència Catalana de Turisme que integra totes les empreses i entitats que realitzen activitats relacionades amb el cicloturisme. Hi ha 77 rutes arreu de la comarca per fer en bicicleta. Les pots conèixer totes al perfil de Wikiloc del Consorci.

Precisament pel Maresme transcorren algunes proves de gran rellevància i participació internacional com són la Volta ciclista a Catalunya, el triatló Ironman, que compta amb una prova de ciclisme, el Bike Festival Santa Susanna, amb el e-Bike day, i la Copa Catalana de BTT.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Cicloturisme