Connect with us

Canet de Mar

El Canet FC presenta els actes del seu centenari a l’FCF

UN CLUB AMB HISTÒRIA

Una representació del Canet FC, encapçalada per la seva presidenta, Glòria Ruiz, va presentar recentment els actes del seu centenari a la seu central de la Federació Catalana de Futbol, a Barcelona, on va ser rebuda pel president de l’FCF, Joan Soteras, juntament amb el directiu i delegat al Maresme, Antonio Jiménez; el vocal Rossend Abella; i el secretari general, Oriol Camacho.

En la trobada, Glòria Ruiz va detallar davant Soteras les activitats de commemoració dels cents anys de vida del club maresmenc, amb un programa que s’allargarà durant els propers mesos. Com a iniciatives destacades, s’editarà un àlbum de cromos amb imatges de jugadors i equips actuals i històrics de l’entitat, fundada el 1919, a més de realitzar-se una exposició de fotografies i trofeus antics, una trobada d’exjugadors o un homenatge a expresidents de la trajectòria del club. Així mateix, en l’apartat esportiu, els conjunts de la base participaran en diversos tornejos d’importància, en indrets com Girona o Madrid.

Al seu torn, el Camp Municipal de Canet de Mar serà l’escenari el pròxim dia 1 de maig de la Jornada de Futbol Femení al Maresme, organitzada per l’FCF. Entre d’altres persones, també van assistir a l’acte l’alcaldessa de Canet de Mar, Blanca Arbell; la regidora d’Esports del municipi, Sílvia Tamayo; el regidor d’obres i serveis, Quirze Planet; el vicepresident del Canet FC, Juanjo Abril; i altres membres de la junta directiva de l’entitat.

El president de la FCF, Joan Soteras, va felicitar la delegació del club maresmenc per la dilatada trajectòria de l’entitat i va oferir tota la col·laboració de la Federació, que estarà present en la celebració d’aquesta històrica efemèride.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Canet de Mar