Connect with us

Ciclisme de muntanya

Enduro Pineda Rocs, la primera cursa d’Enduro BTT de l’any a Europa

El cap de setmana del 15 i 16 de febrer del 2020 es celebra el 7è Enduro Pineda Rocs. Com ja és habitual, la població que albergarà aquest esdeveniment es concentra en el terme municipal de Pineda de Mar i els seus voltants.

La prova comptarà amb cinc trams especials

La prova comptarà amb cinc trams especials

LA PROVA

Després de consolidar-se com una de les proves més divertides de la Copa Catalana d’Enduro, aquest any a més serà la cursa que obrirà la temporada d’Enduro 2020 a nivell europeu, i s’està treballant perquè sigui la cursa de referència de l’inici de la temporada.

Amb una afluència mitjana a les anteriors edicions d’uns 300 competidors i 2.000 espectadors, Pineda Rocs vol fer un pas endavant intentant elevar el nivell dels participants de la cursa convidant diversos riders de prestigi nacional i internacional a la prova d’aquest any.

En anteriors edicions l’afluència mitjana va ser de d’uns 300 competidors i 2.000 espectadors

En aquesta edició hi haurà la ja habitual fira de marques amb diversos expositors relacionats amb el món de la bicicleta, així com música, concursos, zona de bar i dinar posterior per a tots els participants.

Tallats, arrels, pedres, salts seran part del recorregut que l’organització de Pineda Rocs s’ha encarregat de preparar amb cura per garantir un traçat que sigui divertit, atractiu, i molt vistós. A nivell competitiu, aquesta setena edició de l’enduro comptarà amb 5 trams especials que permetran que els riders puguin mostrar la seva millor versió, de fàcil accés i indicats per fotògrafs i assistents. Hi ha trams sorpreses i diverses novetats que faran gaudir a participants i espectadors.

LA PRESENTACIÓ

El dia 11 de gener al Centre Cultural municipal de Can Comas, a la plaça de l’Ajuntament de Pineda de Mar, tindrà lloc l’acte de presentació del 7è Enduro BTT Pineda Rocs, obert a tothom i on es presentaran les novetats d’aquesta edició, amb la participació de membres de l’organització de la prova, col·laboradors, el president de l’entitat esportiva Pineda Rocs, premsa, professionals del sector, i a on, entre d’altres coses, es podrà comprovar com l’enduro i el ciclisme és capaç d’influir en els hàbits de vida de les persones.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya