Connect with us

Malgrat de Mar

Espectacular Cooltra Beach Volley Festival a Malgrat de Mar

Els dies 17 i 18 de juny, la turística platja de l’Astillero de Malgrat de Mar es va transformar en un impressionant escenari per acollir un torneig de vòlei platja espectacular.

Amb un total de 52 pistes repartides per la platja, més de 300 parelles van prendre part en aquesta competició organitzada per SVATOUR, l’associació que cada estiu acull el millor circuit de vòlei platja amateur a les platges de Catalunya i que compta amb el suport i l’homologació de prova oficial de la Federació Catalana de Voleibol.

Malgrat de Mar, amb el suport del Gremi d’Hotels i de l’Ajuntament de la ciutat malgratenca, va albergar per tercer any consecutiu aquesta competició que pretén consolidar-se a escala comarcal, nacional i fins i tot, internacional.

Parlem d’un esdeveniment únic en l’àmbit esportiu i social, amb importats premis econòmics per als guanyadors, un village de patrocinadors i una beach party que va fer gaudir tothom.

Més de 300 parelles, van participar en aquest torneig SVATOUR, que compta amb l’homologació de la Federació Catalana de Voleibol

Centrant-nos en l’aspecte esportiu, a la categoria elit masculina, que puntua per als campionats d’Espanya i de Catalunya, Ferran Serra i Eric Estalella van aconseguir el títol en una final d’un altíssim nivell, que va captivar l’atenció dels espectadors, superant Sergi Reñé i Óscar Jiménez. Cal destacar que la final completa es pot veure a la pàgina web del canal autonòmic Esport3.

La platja de l’Astillero es va transformar amb un ‘mar’ de pistes de vòlei, 52 en total, per on van passar més de 600 esportistes

En la categoria elit mixta, que puntua per al campionat de Catalunya de Vòlei Platja, Óscar Jiménez i Kadri Puri es van proclamar campions després de derrotar Hèctor Gallardo i Maria Aparicio.

L’èxit d’aquesta edició ha generat una gran expectativa per a les pròximes edicions, i es preveu que aquest torneig es converteixi en una cita obligada per als amants de l’esport rei de l’estiu arreu del territori.

More in Malgrat de Mar