Connect with us

Futbol Sala

L’infantil A i l’aleví A de l’Inter Esportiu Malgrat guanyen la lliga

L’infantil A de l’Inter Esportiu Malgrat Club de Futbol Sala s’ha proclamat campió de la lliga de Primera Divisió del grup 4. L’equip, que ja va quedar semifinalista a la Copa Girona, ha quedat primer a només dos punts del segon, el Palamós. L’infantil A ha guanyat tots els partits de la lliga excepte dos, en els quals va encaixar una derrota i un empat.

Per la seva part, l’aleví A de l’Inter Esportiu Malgrat també es va proclamar campió de la lliga de Primera Divisió del grup 4. L’equip va haver de guanyar els tres últims partits per aconseguir el títol. El club ha destacat la bona feina realitzada pels tècnics, Pau Castro i Manolo Nicola. El repte ara per als dos equips, l’infantil A i l’aleví A, serà fer un bon paper als play off per aconseguir l’ascens a la divisió d’honor. De qualsevol forma, des del club es valora amb gran satisfacció els gran èxits de tots dos equips, així com també la permanència del sènior, el primer equip de l’entitat, a la Divisió d’Honor Catalana.

Motius per estar molt satisfets. Fins i tot l’equip de veterans ha tancat la temporada amb el títol de campió de lliga sota el braç.

More in Futbol Sala