Connect with us

Ajuntaments

Espectacular gala Premis À de l’Esport 2022

El pavelló d’esports va viure una jornada inoblidable plena de llum, color, música i germanor del tot el teixit esportiu del poble

L’Ajuntament de Premià de Mar va voler reconèixer i guardonar les iniciatives i les aportacions més significatives de persones i entitats, vinculades a Premià de Mar, que han destacat pels èxits esportius assolits o per la promoció de l’esport i l’ activitat física durant la temporada esportiva 2021/2022.

Amb aquesta finalitat, del 5 al 25 de setembre, la ciutadania va poder presentar, a través d’un formulari web, les seves candidatures a les diferents categories de premis i un jurat n’ha decidit els guardons.

L’any 2016, sota la denominació de PremiÀ de l’Esport, l’Ajuntament va voler donar un nou significat a aquests guardons incorporant el nom del municipi a la designació del premi: “Premi À”, i se’n va fer la primera edició.

Amb la tornada a la normalitat, i després de dos anys consecutius sense la possibilitat de poder celebrar cap acte d’entrega de premis, l’Ajuntament va voler agrair l’esforç realitzat pels diferents agents esportius, organitzacions, tècnics i esportistes, amb la il•lusió d’organitzar de nou la Gala de l’Esport Premianenc, posant en valor la importància de la pràctica de l’activitat física i de l’esport per al benestar físic i emocional de les persones.

La gala d’entrega de premis es va celebrar el dia 12 de novembre al pavelló municipal d’esports amb l’assistència de l’alcalde, Rafa Navarro, regidora d’Esports i Activitat Física, Maria Luz Cánovas, el president del Consell Esportiu del Maresme, Jordi Matas, així com regidors de diversos grups municipals del consistori.

Hi van haver al voltant d’unes 400 persones (entitats esportives, persones i entitats relacionades amb el món esportiu local, familiars, etc.) que van poder gaudir de tot un espectacle de música i color, amb un magnífic ambient festiu a les graderies.

La gala va ser retransmesa en directe a través de Premià Mèdia, la ràdio de Premià de Mar. Coordinada i dirigida per Jordi Pota i presentada per Elisenda Pineda, presentadora i col•laboradora de ràdio i televisió, va ser tot un èxit.

Durant l’entrega de premis també hi va haver l’actuació musical de la companyia Basket Beat, que fa música i ritmes a través del ritme i la sonoritat que generen les pilotes de bàsquet combinades amb la veu i instruments musicals.

Els premiats

 • Millor equip d’esport escolar: Equip prebenjamí de futbol sala de l’Escola La Salle de Premià de Mar.
 • Millor equip d’esport federat: Equip sub21 femení de l’Agrupació Bàsquet Premià.
 • Millor esportista masculí d’esport base: Héctor Armas Álvarez, de l’Associació Esportiva Karate Hukutsu i Arts Marcials Premià de Mar. En aquesta mateixa categoria es va atorgar una menció especial a Ismael El Afia, del Club Esportiu Premià.
 • Millor esportista femenina d’esport base: Alicia Cárdenas Cumplido, de l’Associació Esportiva Karate Hukutsu i Arts Marcials Premià de Mar.
 • Millor equip d’esport inclusiu: Equip Genuine del Club Esportiu Premià.
 • Millor fet esportiu: Jaume Colldeforn Cabré, de l’Associació Tennis Taula Premià.
 • Millor tècnic esportiu: Marc García López, del Club Hoquei Línia Premià.
 • Millor entitat esportiva en la promoció de l’esport: Comissió de l’Esport Escolar.
 • Millor esportista masculí: Tomas Güell Barnils del Club Taekwondo Avellaneda.
 • Millor esportista femenina: Lea López Blanco del Taekwondo Avellaneda.
 • Premis a la trajectòria esportiva: Pere Duran Calza, del Club Tennis Premià de Mar, Ramon Franch Capdevila, del Club d’Escacs l’Amistat, Rosa Maria Cabrera Andreo, del Club Patinatge Artístic Premià.
 • Mencions especials per aniversaris: Club Patinatge Artístic Premià (25 anys) i Club Tennis Premià de Mar (50 anys)

Fotos: Ajuntament de Premià de Mar

More in Ajuntaments