Connect with us

Volei Platja

Finalitza el Vichy Catalan Volei Tour

L’edició del Vichy Catalan Volei Tour – Campionat de Catalunya de 2023 ha arribat a la seva fi. Després de més de tres mesos de competició, amb vuit proves repartides per tot el litoral català, anant des de Cambrils fins a Empuriabrava, passant per Torredembarra, Tarragona, Cunit, Vilanova i la Geltrú, Badalona i Mataró, pràcticament 400 parelles participants han fet d’aquest campionat tot un espectacle que, malauradament, ha conclòs amb un final marcat per la climatologia.

La competició arrancava a mitjans de maig a Mataró, on els campions de l’any passat, Dexter Edwards i Elio Carrodeguas, en categoria masculina, i Erika Kliokmanaite i Kadri Puri, en categoria femenina, imposaven la seva llei.

Pràcticament un mes després, la platja de Vilanova i la Geltrú acollia la segona prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja, en una competició on varen participar fins a 79 parelles. Sense descans, la setmana següent el Vichy Catalan Volei Tour feia parada a Torredembarra. Tarragona s’erigia com l’equador d’un campionat que, després de tres proves, comptava amb guanyadors diferents en totes les seves categories. Aquesta quarta parada del circuit català de vòlei platja va ser la més nombrosa en quant a participants, amb un total de 80 parelles inscrites.

Les pèssimes condicions climatològiques van impedir la celebració de la proclamació dels campions, que es farà pròximament

El campionat seguia en la zona sud del litoral català, concretament a Cunit, que acollia la cinquena prova. Cambrils i Empuriabrava eren les dues últimes proves abans de la gran final. En categoria femenina, Kliokmanaite – Puri van dominar a ambdues seus.

En l’altre banda de la competició, Reñé – Jiménez varen fer-se amb la victòria a Cambrils; mentre que, Ferran Serra i Hèctor García van enfilar-se a l’esglaó més alt del podi a Empuriabrava.

EL TEMPORAL MARCA LES FINALS DE BADALONA

La pluja i el vent huracanat van impedir la celebració, amb normalitat, de la vuitena i última prova del Vichy Catalan Vòlei Tour – Campionat de Catalunya de Vòlei Platja que s’havia de disputar la platja del Pont del Petroli de Badalona. El temporal de vent, pluja i llamps van fer acte de presència diumenge matí, quan els jugadors ja eren damunt la sorra esperant disputar les respectives semifinals.

Sergi Reñé i Óscar Jiménez

Poc després de la pluja, va arribar el vent huracanat, fent malbé la major part del material federatiu i de la instal·lació esportiva necessària per seguir duent a terme l’activitat amb normalitat. En aquest sentit, i gràcies després a una climatologia més favorable, tot i la inestabilitat i la inseguretat de noves precipitacions, es van poder tirar endavant els partits que restaven per finalitzar la competició. Uns partits que es van jugar sota mínims, ja que es van desmuntar per seguretat i per evitar riscos tots els elements decoratius i d’imatge, alguns d’ells també malmesos pel vent.

La jornada va finalitzar amb Erika Kliokmanaite i Kadri Puri imposant-se a Sara Bisbe i Elena Peinador. Mentre Sergi Reñé i Óscar Jiménez es van imposar a Ferran Serra i Eric Estalella. El desolador escenari no va permetre cap celebració i l’acte de proclamació dels Campions de Catalunya de Vòlei Platja 2023 es realitzarà properament a l’Ajuntament de Badalona amb tots els honors i la presència de totes les autoritats.

More in Volei Platja