Connect with us

Atletisme

Forta aposta de Canet de Mar per l’esport popular

Superada ja la majoria d’edat, el Cros de Canet s’ha convertit en un dels més populars i concorreguts del circuit maresmenc, fins al punt que va ser necessari crear setze categories diferents

La sisena prova del Circuit Maresmenc de Cros 2017-2018 es va detenir a Canet de Mar, que ja va per la seva edició número vint-i-u, tota una demostració de l’arrelada que està aquesta prova en el teixit esportiu del municipi, que tradicionalment sempre ha fet una gran aposta per la promoció i organització d’importants esdeveniments, com es va posar de manifest en l’última gala de la Nit de l’Esport, que any rere any suscita més expectació.

Superada ja la majoria d’edat, el Cros de Canet s’ha convertit en un dels més populars i concorreguts del circuit, fins al punt que va ser necessari crear setze categories diferents per poder donar cabuda als participants de totes les edats, des dels vuit anys fins als més adults.

Una de les peculiaritats que fa tan atractiu el Cros de Canet és el seu recorregut, que transcorre pel Circuit del Pla d’en Sala i pràcticament tot sobre herba natural, circumstància que els atletes agraeixen molt.

El triomfador de la competició masculina, en la seva màxima categoria, va ser un atleta consagrat, el corredor del FC Barcelona Yousef Taoussi, que es va imposar en una emocionant carrera, i per tan sols un segon de diferència, a Alex Arellano, del Aix Montseny Sport Club. En la prova femenina el triomf va ser per Esther Cruz Sánchez. Van tenir premi els tres primers de cada categoria i, a més, el primer corredor classificat de Canet. Alan Pérez Hildago va ser el més destacat amb un cinquè lloc en la prova Open i Master masculí.

La Regidoria d’Esports ja està treballant en els propers reptes organitzatius, perquè Canet de Mar també és esport

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Atletisme