Connect with us

Esports Nàutics

El front litoral de Mataró, el pavelló blau de la ciutat

El mar i el front litoral són espais privilegiats amb què compten tots els ciutadans i ciutadanes de Mataró ja sigui per passejar, córrer, fer estiraments, marxa nòrdica, ioga…a nivell particular, així com per fer exercicis en les àrees d’esports instal·lades per l’Ajuntament.

Aquestes instal·lacions són diverses ja que hi ha des de les xarxes per jugar a voleibol platja, porteries, cistelles i les noves zones de cal·listènia així com taules de tennis taula, entre d’altres.

El mar i el front litoral. Espais privilegiats amb què compten tots els ciutadans i ciutadanes de Mataró per fer esport.

A banda d’aquestes instal·lacions a terra, hi ha quatre clubs a la ciutat que ofereixen l’oportunitat de practicar esports aquàtics com són el Club de Rem Mataró, el Club Vela Mataró, la Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques de Mataró (SPAS) i el Centre Natació Mataró (CNM).

Un espai privilegiat on dia a dia es veu gent fent esport i on des de l’Ajuntament es potencien els hàbits saludables i es dona suport a les iniciatives esportives dels clubs. La regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró, Bea Delgado, destaca que “es tracta del pavelló blau de la ciutat, un indret on es fa molta activitat i que nosaltres cuidem perquè així pugui ser cuidant les instal·lacions municipals i també donant suport, en tot el que es pot, a les entitats i associacions esportives”.

Hi ha quatre clubs a la ciutat que ofereixen l’oportunitat de practicar esports d’aigua: Club de Rem Mataró, Club Vela Mataró, Societat de Pesca i Activitats Subaquàtiques de Mataró (SPAS) i Centre Natació Mataró

Els esports d’aigua que es poden fer a la ciutat són la vela en totes les seves modalitats, el rem, el waterpolo, la natació, la natació sincronitzada, la natació en aigües obertes, el submarinisme, la pesca i la fotografia subaquàtica amb apnea, entre d’altres.

Els beneficis de fer esport a l’aire lliure, més enllà de millorar la condició física, també redueix l’ansietat i afavoreix l’estat psicològic de les persones que ho practiquen.

La llum del sol, l’aire fresc i l’aigua de mar són elements que aporten beneficis físics i psíquics als que practiquen alguna activitat física, “per aquest motiu cal potenciar l’esport a l’aire lliure, en la nostra façana marítima i al mar durant tot l’any” conclou la regidora Delgado.

More in Esports Nàutics