Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

La Fundació Catalana per a l’Esport guardona XRSports.cat

El Consell Esportiu del Maresme va ser guardonat en la categoria d’Educació i Esport de lleure dels premis que atorga cada any la Fundació per a l’Esport. La cerimònia es va dur a terme a l’INEFC de Barcelona, la casa de l’esport per excel·lència, on es van presentar moltes iniciatives innovadores d’arreu del territori.

Concretament, XRSports.cat és el projecte del CEM per evitar les conductes sedentàries que es poden donar en adolescents a causa de l’abandonament de la pràctica esportiva per diversos motius, durant aquestes edats. El projecte pretén generar una petita espurna en aquells adolescents que, pel motiu que sigui, no fan esport ni cap activitat física o ho hagin deixat per motius diferents.

Que la tecnologia VR, a través d’aplicacions seleccionades, els ofereixi oportunitats proposades des de l’escola, innovadores i pràctiques per augmentar l’AF diària i no caure al sedentarisme.

La missió és que a través del projecte, experimentin noves formes de moviment adaptades als seus gustos, que el seu cos generi de nou endorfines, es reconciliïn amb la pràctica com a hàbit i que tot això els motivi a continuar.

Molt aviat als instituts del Maresme!

More in Consell Esportiu del Maresme CEM