Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Noves dates del curs de monitoratge poliesportiu

Vols iniciar-te al món laboral de l’esport de cara a l’estiu? Apunta’t al Curs de monitoratge poliesportiu!

Et donarà accés al ROPEC, el registre oficial de professionals de l’exercici físic de Catalunya, condició indispensable per poder treballar-hi.

Aquest curs dota dels coneixements i capacitats per entrar al món laboral al personal que s’encarrega de la dinamització i el desenvolupament de les activitats esportives o poliesportives (promoció, esport escolar, patis oberts, casals i campus esportius, activitats poliesportives…) a ajuntaments, associacions de mares i pares d’alumnes, centres educatius, associacions esportives escolars, consells, clubs i entitats.

El curs és semipresencial. S’inicia els divendres de tarda a partir del 19 de gener de manera online. Durant les vacances de Setmana Santa es durà a terme la part presencial de manera intensiva a Sant Pol de Mar. Finalitzarà a l’abril amb el bloc de primers auxilis que es durà a terme en cap de setmana.

Una vegada finalitzada la part docent, caldrà completar 150 hores de pràctiques a entitats esportives. Tot a temps per poder tenir la titulació de cara a l’estiu.

Contacta amb el Consell Esportiu del Maresme si tens algun dubte! – cemaresme@ cemaresme.cat

More in Consell Esportiu del Maresme CEM