Connect with us

Clubs

Tret de sortida del centenari de la UE Vilassar de Mar

-La Sala Cultural Maria Roser Carrau va acollir la presentació dels actes que es duran a terme per commemorar els cents anys de vida del club.

– Durant l’acte es va desvetllar l’himne del Centenari, el logo i les noves samarretes de la pròxima temporada.

– L’alcalde Damià del Clot, el president de l’FCF, Joan Soteras i els germans Sánchez Llibre, entre els assistents.

Una efemèride històrica

La UE Vilassar de Mar ha donat el tret de sortida a la celebració del seu centenari, en un esdeveniment organitzat a la Sala Cultural Maria Roser Carrau, de l’Ajuntament de Vilassar de Mar. L’entitat maresmenca ha donat a conèixer les diferents activitats que durà a terme percommemorar els 100 anys de vida. El president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, va assistit a l’acte, acompanyant el president del club, Xevi Ramon; els membres de la comissió organitzadora del Centenari, Pere Guardiola i Jordi Vidal; i l’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot i d’altres persones molt vinculades a l’entitat, com Dani Sánchez Llibre, expresident del RCD Espanyol i Josep Sánchez Llibre, president del Foment del Treball.

En el seu parlament, el president Joan Soteras va voler destacar l’excel·lent relació que manté amb la UE Vilassar de Mar, especialment amb la vinculació existent amb el seu president, Xevi Ramon, i els germans, empresaris d’èxit i socis del club vilassarenc Josep i Daniel Sánchez Llibre, presents en la vetllada. A la vegada, va posar en valor la delegació del Maresme, com un lloc on se sent molt recolzat i estimat pels clubs, i ha tingut un record per a la figura de l’exdelegat Antonio Jiménez i el seu llegat a la comarca. Així mateix, Soteras va fer entrega al president de la UE Vilassar de Mar, Xevi Ramon, d’una samarreta oficial de la Selecció Catalana en motiu del centenari, així com també d’un monòlit commemoratiu de l’efemèride.

Durant la jornada, es va ‘desvetllar’ el logotip del centenari, així com també es van descobrir les samarretes commemoratives que lluiran els equips del club blanc-i-vermell durant el pròxim any. Així mateix, els assistents van gaudir del l’himne del centenari, abans de destapar-se un mosaic de l’efemèride.

Partits, celebracions i taules rodones

L’any del centenari de la UE Vilassar de Mar tindrà actes de tota mena. Entre els més destacats en l’àmbit esportiu, es durà a terme un torneig de futbol, amb participació de tots els conjunts de l’entitat, i el partit del centenari, on el primer equip vilassarenc rebrà un rival de primer nivell, pendent de definir. A la vegada, en la vessant cultural, hi haurà taules rodones i un col·loqui sobre futbol femení, i es projectarà una obra de teatre al voltant de les interioritats d’un vestidor.

El record de la figura de Xevi Ramon pare, ex entrenador il·lustre de la UE Vilassar de Mar, i que dona nom a l’estadi municipal, van ser alguns dels moments més emotius de la vetllada, on també es va poder repassar l’evolució de l’entitat, els seus diferents camps, o el canvi que va significar la instal·lació de la gespa artificial.

L’alcalde de Vilassar de Mar, Damià del Clot va explicar:“És el centenari d’una entitat que durant 100 anys ha format persones amb uns valors socials, ètics i esportius vinculats al món del futbol. No només parlem de jugadores, jugadors, tècnics, fisios, directius, etc. Parlem de ciutadans i ciutadanes identificats amb una forma de fer que en els darrers anys va personificar molt bé Xevi Ramon“.

Fundat el 1923, la UE Vilassar de Mar s’ha convertit en un club referent a la comarca del Maresme, actualment amb 41 conjunts en competició federada, i amb el seu equip referent a la Tercera Federació.

Text: FCF

Fotos: Mondinophoto

More in Clubs