Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Guanyadors del 4t Concurs Fotogràfic sobre l’Activitat Física i l’Esport

Per quart any consecutiu, el concurs fotogràfic posat en marxa pel Consell Esportiu del Maresme i Esportiu Maresme, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Maresme, ha estat un èxit rotund. Els nostres lectors ens han enviat més de 100 fotografies en totes dues categories, la d’esport general i la d’esport escolar.

I un any més, el nivell ha estat molt alt, posant-se en relleu l’interès dels participants en plasmar aquesta mirada diferent, a captar el que es veu més enllà de l’ull humà, en un intent d’interpretar la instantània que s’hi amaga darrere, en el seu missatge, en la seva intencionalitat.

CATEGORIA GENERAL

1r premi – ENLLAÇ D’EMOCIONS @alexmartphotos
2n premi – POWER GIRL @carolinwolf
3r premi – VELA @carmepetit

L’alegria, la tristesa, la concentració, la solidaritat, la victòria, la derrota… Han estat molt els esports representats i ens fa especial il·lusió que, dins de l’indiscutible mèrit de tots els participants, a qui els agraïm el seu interès, hagi guanyat en categoria escolar una fotografia que reflecteix la concentració i l’esforç, perquè només si s’entrena amb intensitat poden arribar després els bons resultats.

Igualment, la fotografia de la categoria general és d’una destacada bellesa perquè, com el seu títol indica, ‘Enllaç d’emocions’, representa la felicitat per l’assoliment aconseguit, la companyonia, el resultat que s’amaga darrere el treball diari, d’il·lusió d’arribar a una fita.

CATEGORIA ESCOLAR

1r premi – LOS PORTEROS SON OTRA ESPECIE @manolidiaz108
2n premi – APRENENT FUTSAL @xavier_andreo
3r premi – ESFORÇ @jordi_fors

Tanquem aquesta quarta edició del nostre concurs i ja treballem per preparar la cinquena, que serà per reflectir la temporada 2023-24.

Fins llavors, molt d’esport i molta salut.

More in Consell Esportiu del Maresme CEM