Connect with us

Ciclisme de muntanya

Nova edició de la famosa Happy Ride Weekend a La Poma Bike Park

Premià de Dalt acull els millors riders del món

La Poma Bike Park, considerat una de les millors instal·lacions d’Europa d’aquesta especialitat esportiva tan espectacular, va tornar a organitzar l’últim dissabte d’octubre l’esperada Happy Ride Weekend, que va concentrar a Premià de Dalt a riders de totes les edats, nacionalitats i nivells.

Sí, perquè com va dir el conegut esportista Oscar Medina: “La Happy Ride és la gran festa de l’any per a tots els amants del Dirt. Després de molts esdeveniments, especialment durant l’estiu, ens ajuntem a Premià per gaudir de l’última prova de l’any, els veterans, els més novells…”.

Professionals, amateurs, nen i nenes, van fer les delícies dels espectadors amb espectaculars trucs, salts i piruetes en el millor Bike Park d’Europa

Albert Orrit, un dels responsables de l’organització, es va felicitar per l’èxit de la Happy Ride que enguany es va dur a terme en un sol dia: “La gran novetat d’aquesta edició ha estat la prova Kids, per a nens, que es va fer dissabte al matí. Hi han participat més de 30 nens i nenes, una cosa molt important per al nostre esport i per a la nostra escola, perquè es tracta de crear planter”.

Consistia en una trobada d’escoles de diferents llocs de Catalunya, on va haver-hi diferents proves: salt d’alçada, salt de longitud, derrapada més llarga… I finalment un circuit d’agilitat amb zones més ‘trialeras’ on els participants havien de demostrar agilitat i equilibri, no tanta rapidesa. Aquest premi va ser atorgat a la jove promesa Aritz Martín.

A la tarda va ser el torn per als amateurs i els professionals, on va estar el famós Bienvenido Aguado com a espectador, ja que una lesió li va impedir participar. En aquesta disciplina de Dirt hi van participar més de 40 participants ‘pro’, com Jake Atkinson, Nicolas Kroffig, Hugo Canal o Marcel Durbau. Alguns d’ells estan en el Top 20 de la FMB World Tour.

Hugo Canal va conquistar tots els visitants amb trucs com el doble tailwhip, doble back flip, doble backflip Barspin i un 360, la qual cosa li va merèixer el premi Best Line. Els guanyadors de les altres categories van ser Nicolas Kroffig pel Best Trick, el millor Style va ser per a Eric Ponce i el Crash of the Day per a Pol Capella.

L’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, i la regidora d’Esports, Vanessa Cano, van ser els encarregats de fer lliurament dels diferents premis en una altra jornada inoblidable per al Bike Park de referència a Europa, La Poma.

More in Ciclisme de muntanya