Connect with us

Clubs

30è aniversari de la Penya Barcelonista Premià de Dalt

Diumenge passat 26 de novembre, Premià de Dalt va viure un esdeveniment esportiu i social molt especial. En la seu de la Societat Cultural Sant Jaume, possiblement el centre neuràlgic i més vital del municipi, es va celebrar el 30è aniversari de la Penya Barcelonista Premià de Dalt-Sant Jaume amb presència de representants del FC Barcelona, l’alcalde del municipi i president i expresidents de la Penya.

Va ser fundada l’any 1993 per un grup d’amics aficionats al FC Barcelona, els quals van condicionar el local cedit per la Societat Cultural Sant Jaume. Des de llavors, aquest local és la seva seu social.

Ramon Golart, fundador i primer president de la Penya, amb el seu fill

Actualment, la Penya Barcelonista de Premià de Dalt compta amb una massa social de 229 socis i és referent al Maresme pel que fa al nombre de socis inscrits. La Penya organitza diverses activitats esportives i socials al llarg de l’any.

En la seu social s’emeten tots els partits del FC Barcelona, on els socis i simpatitzants poden veure’ls, compartint l’eufòria i la passió pel Barça. El dia del soci se celebra amb una botifarrada de franc i també poden participar en l’esdeveniment simpatitzants i familiars en el pati de la Societat Cultural Sant Jaume.

Antoni Escudero, vicepresident del FC Barcelona, amb David Villanueva

Des de fa més de vint anys organitzen cada estiu (juny/juliol) un torneig de futbol sala en la pista de la Societat Cultural Sant Jaume, en les categories prebenjamí, benjamí, aleví i Infantil que és tota una referència al Maresme.

Actualment compta amb una massa social de 229 socis i és referent al Maresme pel que fa al nombre de socis inscrits

Als diferents actes i dinar van estar presents, entre d’altres, Antoni Escudero i Martínez (vicepresident de l’Àrea Social del FC Barcelona) Alberto Manga (exjugador i membre de l’Agrupació de Jugadors del FC Barcelona), Josep Triadó i Bergés (alcalde de l’Ajuntament de Premià de Dalt), David Villanueva Luque (president de la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume), Francisco Ignacio Romero (directiu de la Penya Barcelonista Premià de Dalt Sant Jaume), Emma Escolano i Juanola (presidenta de l’Associació Cultural Sant Jaume), Javier Lozano Cid (president de la Lliga Nacional de Futbol Sala), Ramon Pruna Rovira (delegat del Consell Consultiu de Penyes del Maresme del FC Barcelona), Manel Flores i Viera (exdelegat del Consell Consultiu de Penyes del Maresme del FC Barcelona) i els expresidents de la Penya, Ramon Golart i Prats (fundador), Joan Puchol i Barot i Juan Antonio Sanz i Sanz.

Foto de família on està també l’alcalde de Premià de Dalt, Josep Triadó, que no va voler perdre’s l’històric aniversari

More in Clubs