Connect with us

Ciclisme de muntanya

Santa Susanna va acollir la III edició del Catbike Enduro Maresme

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre es va disputar a Santa Susanna la tercera edició del Catbike Enduro Maresme, competició d’enduro de bicicletes de muntanya on el cronometratge es va realitzar només en les baixades, i que va ser la sisena de les set proves puntuables per al calendari de Copa Catalana d’Enduro 2023.

Més de 185 ciclistes es van donar cita al municipi maresmenc per disputar aquesta espectacular prova amb cinc trams cronometrats pels 26 quilòmetres de recorregut per l’Alt Maresme. L’enduro combina segments de descens tècnic amb trams de pujada i els participants han de completar diverses etapes especials cronometrades.

La carrera posa a prova les habilitats tècniques dels riders i la seva resistència física. Tres setmanes després de la disputa del Campionat de Catalunya a l’Enduro de les Guilleries, Àlex Medina (Ravet Bikes) es va endur la victòria absoluta per davant de Dani Tell (Club Ciclista Tartareu) i Eduard Taberner (Donda Bikes), mentre que el triomf femení era per a Nastasia Giménez (Mountain Bike Les Angles) per davant de la cadet Marta Perxachs (BTT Fornells de la Selva).

Aquesta és doncs la penúltima cita puntuable del calendari 2023 d’enduro català, que es tancarà el cap de setmana del 12 de novembre a la Gavarres Gravity Race.

More in Ciclisme de muntanya