Connect with us

Bàsquet

L’Homs UE Mataró triomfa en el 1r Campionat d’Espanya U17 3×3 de clubs

El palmarès d’aquest nou campionat es va estrenar amb el conjunt mataroní com a campió en categoria masculina.

La primera edició del Campionat d’Espanya U17 de categoria 3×3 es va celebrar del 9 a l’11 de juny al Parc de la Mar de Cala Millor de Mallorca amb un bon paper del Bàsquet Català.

El títol de campions en categoria masculina va ser per l’Homs UE Mataró, que arribava a aquest estatal ja com a campió de Catalunya, en finalitzar en 1a posició el Campionat de Catalunya 3×3 Júnior Masculí 1r Any.

El conjunt mataroní es va mostrar intractable durant els tres dies de competició a Mallorca amb un total de 6 victòries i una mitjana de 20.3 punts per partit. Els catalans van arrencar l’estatal amb un ple de victòries a la fase de grups, disputada divendres i dissabte, superant al Mérida Cuentamas (16-18), Linabasket Club (22-9) i Bahía San Agustín (19-13).

Amb aquests resultats els jugadors catalans accedien a la fase final de diumenge 11 que arrencava amb els quarts de final on van guanyar al TAU Castelló per un 11-21, tot segellant l’accés a semifinals on van trobar-se amb un fort Valencia Basket a qui també van superar, però en aquest cas per un 14-21.

A la gran final i després d’un espectacular partit que es va decidir a la pròrroga davant el Calvius Bàsquet (19-21), l’Homs UE Mataró format per Eduard Coll, Aleix Sempere, David Boschdemont i Ferran Vila guanyava i es proclamava primer campió del Campionat d’Espanya U17 3×3 de clubs.

Info i fotos: Federació Catalana de Bàsquet i UE Mataró.