Connect with us

Clubs

Les jugadores del Cadet femení del CE Futsal Mataró, campiones d’Espanya

El Cadet Cartonajes Pans del CE Futsal Mataró es va proclamar fa uns dies campió d’Espanya, després de guanyar la final del Campionat d’Espanya de Clubs per 2-1 davant El Ejido CD Futsal.

Un gran partit disputat pels dos equips i un gran espectacle per als centenars d’aficionats que omplien les grades del Pavelló de Teresa Maria Roca i Vallmajor de Mataró. Les mataronines van exhibir la seva millor versió en la primera part, generant ocasions de gol i arribant amb claredat a la porteria rival. El primer gol, l’1-0, va arribar ben d’hora en una gran combinació entre Mar i Kira. El segon gol arriba gràcies a una magnífica passada filtrada d’Elsa, on Rut reacciona amb rapidesa i no perdona davant de la porteria rival.

Les jugadores de l’equip celeste no van aconseguir desenvolupar el seu joc durant la primera part, però tot va canviar en la segona. En una pilota morta després d’un refús, Natalia va aprofitar per retallar distàncies i donar emoció al partit. Les jugadores d’El Ejido van tenir diverses oportunitats per aconseguir empatar el partit, però el partit es va tancar amb un ajustat 2-1. Felicitats campiones!

Font i fotos: futsalmataro.cat