Connect with us

Arts marcials

II Open Internacional de Taekwondo a Malgrat de Mar

El Pavelló Germans Margall va acollir la segona edició de l’Open Internacional de Taekwondo Ciutat de Malgrat, que va reunir 585 esportistes procedents de nombrosos punts de Catalunya, així com de França i d’Andorra.

Durant les més de dotze hores que va durar la competició, van passar pel pavelló d’esports de Malgrat més de 900 persones, la qual cosa demostra el prestigi d’aquest Open i la capacitat de resposta que van tenir els aficionats d’aquest espectacular esport.

Aquesta segona edició també va ser organitzada per AFE MALGRAT & TOP KING (Malgrat de Mar) i CRAZY JUMPERS (Argentona), encara que no hagués estat possible sense el suport i la col·laboració de l’Ajuntament de Malgrat de Mar que va tornar a bolcar-se en l’esdeveniment. Hi va assistir la regidora d’Esports del municipi, Sònia Huertas.

El campionat es va desenvolupar amb set tatamis competint de manera simultània, separant així les diferents categories, i va suposar un gran desplegament tècnic. La fluïdesa va ser la tònica general gràcies a l’impecable treball de l’equip arbitral i a la bona feina d’equips i competidors. Gran resposta per part del Taekwondo català, comptant amb la presència d’alts càrrecs federatius, seleccionadors catalans i fins a quatre àrbitres internacionals.

L’equip format per AFE MALGRAT & TOP KING i CRAZY JUMPERS va aconseguir 20 medalles: 5 ors, 6 plates i 9 bronzes.

10è aniversari de l’AFE Malgrat Top King

Com cada any, i ja en fa deu, entrenadors, alumnes, pares, amics i familiars es van citar a la seu de l’AFE Malgrat & Top King, un dels centres esportius més coneguts i estimats de Malgrat de Mar. Un esdeveniment anual que s’ha convertit per dret propi en tot un esdeveniment en el municipi.

Amics i clubs afins es van desplaçar des de tot el Maresme, Barcelona, Viladecans o Girona per participar en aquesta edició tan especial per a l’associació, ja que ara compleix una dècada formant nens, nenes, adolescents i adults en el noble esport de les diferents arts marcials, així com posant el seu granet de sorra per inculcar hàbits saludables de vida.

Com ja és tradicional, es va poder gaudir de música, activitats per als més petits, com ara inflables, amb regals per als assistents. Una jornada de portes obertes totalment gratuïta. AFE Malgrat&Top King ensenya en la seva seu Muay Thai, Brazilian Jiu Jitsu, Combat JiuJitsu o Taekwondo, a més de dur a terme múltiples col·laboracions amb Serveis Socials, així com l’organització d’esdeveniments, cursos i ponències, i creant diferents equips de competició.

Àlex Baena, el seu director, afirma amb satisfacció que “hem arribat a aquests deu anys Intentant crear planter, aconseguint campions regionals, nacionals, europeus i mundials en diverses disciplines de combat, alhora que formant autèntics artistes marcials i inculcant valors com la humilitat”.

More in Arts marcials