Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Inici del nou curs 2022-2023 del CEM

Amb l’arribada del mes de setembre el Consell Esportiu del Maresme obre les seves portes per iniciar la nova temporada.

La primera novetat important és que la seu de CEM canvia a partir de l’1 de setembre. Deixen les oficines ubicades a la Plaça d’Espanya de Mataró per integrar-se a les oficines del Consell Comarcal del Maresme, ubicat a la Plaça Miquel Biada i amb accés per la mateixa plaça, just davant de l’estació de Renfe. L’horari d’atenció al públic serà de dilluns a dijous de 9.00 del matí a les 14.30 hores de la tarda i els divendres fins a les 14,00 hores.

El CEM deixa les seves oficines de la Plaça d’Espanya i s’ubica a la seu del Consell Comarcal del Maresme

UNINT FORCES.

El Consell Esportiu del Maresme juntament amb el Consell Comarcal del Maresme ajunten forces per contribuir plegats en la promoció d’activitat física i esportiva de la comarca. La col·laboració es vehiculitza a través de la signatura d’un conveni que recull el compromís i la responsabilitat de potenciar els diferents àmbits d’actuació que siguin convergents per a cadascuna de les institucions. Aquesta col·laboració comptarà també amb el suport de la Diputació de Barcelona.

El primer projecte conjunt ha estat la reactivació del Campionat Comarcal de Petanca de la Gent Gran

Un primer projecte de col·laboració ha estat la reactivació, després de dues temporades sense edició com a conseqüència de la pandèmia, del Campionat Comarcal de Petanca de la Gent Gran.

Ambdues institucions estan compromeses amb la promoció dels hàbits saludables com la pràctica d’activitat física i esport per a tots els col· lectius. Especialment, en aquest cas, el projecte va anar adreçat a persones grans del Maresme. En anteriors edicions, el Campionat va gaudir de un gran èxit de participació i de molt bon feedback per part dels més dels 160 participants de més de 10 municipis de la comarca.

Aquesta temporada, molt més i millor!

More in Consell Esportiu del Maresme CEM