Connect with us

Ajuntaments

Mataró potencia l’esport entre les persones grans

Alguns dels objectius d’aquesta iniciativa són crear l’hàbit de l’activitat física, contribuir a millorar l’autonomia dels participants i al coneixement del propi cos

L’Ajuntament de Mataró fa més de 20 anys que impulsa i organitza el Programa municipal d’activitat física per a gent gran (majors de 60 anys) per contribuir a la salut, benestar i felicitat dels seus usuaris. Les sessions comencen al setembre i finalitzen al mes de juny, com el curs escolar, i van dirigides a persones majors de 60 anys de la ciutat de Mataró.

Les instal·lacions que es fan servir per portar a terme aquestes classes esportives i de salut són diverses perquè la població pugui disposar d’un grup a prop de casa. En concret aquest curs 2022- 2023 es faran al Pavelló municipal Teresa Maria Roca, al barri de Cirera; a la pista exterior Remigio Herrero a Cerdanyola; al Casal municipal de la Gent Gran Oriol Batista a la part nord de Cerdanyola; al Centre Cívic de Rocafonda-El Palau; al Poliesportiu municipal Euskadi al barri de La Llàntia, al Centre Cívic Gatassa i a la pista exterior del Poliesportiu municipal Eusebi Millan.

L’Ajuntament de Mataró fa més de 20 anys que impulsa i organitza el Programa municipal d’activitat física per a gent gran (majors de 60 anys)

Els grups que s’ofereixen són dilluns i dimecres o dimarts i dijous amb sessions d’una hora de durada i amb entre 15 i 25 participants. A banda de les sessions regulars que s’organitzen per trimestres coincidint amb el curs escolar també hi ha activitats d’estiu, extraordinàries com sortides i la celebració de determinades festivitats i activitats comunitàries. Alguns dels objectius d’aquesta iniciativa municipal són crear l’hàbit de l’activitat física, contribuir a la millor de l’autonomia dels participants, al coneixement del propi cos.

Les sessions també es poden fer via ZOOM, un sistema que es va posar en marxa durant la pandèmia i que ara també es dona com a opció.

A banda d’aquest programa específic, que té un cost de 10,51 € amb el Carnet Blau o de 15,39€ sense el carnet, l’Ajuntament també ofereix altres activitats a les persones grans de la ciutat.

Entre l’oferta municipal hi ha els cursets d’aiguagim, aiguamix i fitness aquàtic de la Piscina Municipal així com les activitats físiques que es poden fer a la xarxa de Casals Municipals de la Gent Gran de Mataró.

MÉS INFORMACIÓ
esports@ajmataro.cat
654 693732 (Joan) o al 93 758 2371
(Servei d’Esports)

More in Ajuntaments