Connect with us

Atletisme

Circuit maresmenc de cros 2022-23

El Circuit Maresmenc de Cros és una iniciativa promoguda pel Consell Esportiu del Mareme, els diferents ajuntaments de la comarca del Maresme i Gesport, posada en marxa fa més de 10 anys i que consisteix en una lliga puntuable de Cros formada per 9 proves per aquesta temporada 2022/23.

És una competició oberta a tots els públics, tant clubs com individuals, i agafa totes les franges d’edats a partir dels vuit anys. Des de la pandèmia, fet que ens va trasbalsar a tots, ens va fer adoptar noves mesures en les competicions esportives. Això ha esdevingut en un salt qualitatiu del Circuit, incorporant la tecnologia com a principal eina de gestió en els crosos.

La lliga de crosos comença aquest mes d’octubre a Santa Susanna i acabarà al febrer a Sant Cebrià de Vallalta, amb un total de nou proves.

La solidesa d’aquest projecte, que va començar fa una dècada, ha permès que a dia d’avui el Circuit Maresmenc de Cros tingui una participació de prop de 4.100 participants, amb un increment d’inscrits del 15% anual. Per a una millora en el servei, més rapidesa i una major precisió en el cronometratge, l’organització posa, de nou, a disposició dels participants, un cronometratge digitalitzat mitjançant xip incorporat en el dorsal, amb catifa d’arribada que reflectirà el temps real de cada corredor/a.

La digitalització permet més precisió i poder tenir els resultats de cada Cros a l’instant, a través de la web de www.gesport.cat o www. xipgroc.cat. El cost del dorsal amb xip per tota la lliga serà de 3€ per participant (gratuït per als participants amb llicència escolar del CEM), que s’haurà d’abonar en el moment de fer la inscripció al seu primer cros de la temporada a la web www.gesport.cat.

La inscripció a un sol cros dona dret a la inscripció a tota la lliga. Si algú ja ha comprat el dorsal amb xip incorporat (3€) només caldrà que vingui directament a la data indicada del Cros al que vol participar i corri. La primera prova de la temporada arrenca aquest mes d’octubre amb el Cros de Santa Susanna i terminarà a mitjans de febrer amb el Cros de Sant Cebrià de Vallalta, on coneixerem als guanyadors del circuit 2022-2023.

CALENDARI CIRCUIT MARESMENC DE CROS 2022-23

  • 23è Cros de Santa Susanna – Dissabte 29 d’octubre de 2022
  • 42è Cros dels Arenys – Dissabte 5 novembre 2022
  • 2n Cros de Tordera– Dissabte 19 de novembre de 2022
  • 27è Cros de Malgrat – Dijous 8 de desembre de 2022
  • 14è Cros d’Alella – Diumenge 18 de desembre de 2022
  • 6è Cros de Pineda de Mar – Dissabte 14 de gener de 2023
  • 29è Cros Ciutat de Calella – Dissabte 21 de gener de 2023
  • 26è Cros de Canet – Diumenge 4 de febrer de 2023
  • 2n Cros Sant Cebrià – Dissabte 11 de febrer de 2023

More in Atletisme