Connect with us

Ajuntaments

Èxit de la IV Travessa Solidària del Club Nàutic de Vilassar de Mar

400 nedadors van participar en una travessa la recaptació de la qual es destina íntegrament a facilitar l’accés a la formació d’infermeria i superar l’escassetat d’infermeres als hospitals que FVF-RDT té a l’Índia.

El passat dissabte 1 d’octubre el Club Nàutic Vilassar de Mar va organitzar el quart esdeveniment solidari de natació en aigües obertes. La travessia va comptar amb la participació de gairebé 400 nedadors, rècord des dels seus inicis, que van fer un circuit de 4 quilòmetres, un altre d’1,5 quilòmetres i una darrera distància de 200 metres per als més petits.

Els parlaments van anar a càrrec de Moncho Ferrer, director de programes de la Fundació i fill de Vicente Ferrer, que juntament amb l’Alcalde de Vilassar de Mar, el Sr. Damià del Clot, el President del CNVM Jesús Majem i David Camps d’Àigua Solidaria van agraïr als assistents la seva alta participació.

Moncho Ferrer va voler ressaltar que “en edicions anteriors les recaptacions van anar relacionades amb els embassaments d’aigua a l’Índia, però aquest any després de la pandèmia ens hem vist obligats a ajudar un sector molt perjudicat, el de les infermeres que falten a tot arreu, no només a l’Índia. Aquest tipus de miracles canvien la vida de les persones i vol dir que el món va bé”.

En aquesta IV edició els fons recaptats van estar destinats novament a la Fundació Vicente Ferrer que, juntament amb Aigua Solidària i el Club Nàutic de Vilassar de Mar, facilitaran l’accés a la formació d’infermeria per a superar l’escassetat d’infermeres als hospitals que FVF-RDT té a l’Índia.

Representants del Club Nàutic Vilassar i Aigua Solidaria van donar la sortida a tots els nedadors i van agraïr l’alta participació i l’impacte que suposa per a la millora de la vida de moltes famílies a l’Índia.

A més, el projecte vol promoure la natació en aigües obertes de les platges de Vilassar de Mar i fer visible el compromís social i de promoció de l’esport en aquest municipi i del CNVM.

Els patrocinadors d’aquesta IV Edició han estat Dani, Franet, Aigües de Vilassar, Can Roca, Casa Ametller, que juntament amb l’Ajuntament de Vilassar de Mar han fet possible l’organització de la travessia.

Font i fotos: Ajuntament de Vilassar de Mar i Club Nàutic Vilassar de Mar.

More in Ajuntaments