Connect with us

Consell Esportiu del Maresme CEM

Jordi Matas, reelegit president del Consell Esportiu del Maresme

Dilluns 23 d’octubre, es va celebrar l’Assemblea Extraordinària per elegir els membres de la comissió directiva del CEM pel període 2023-2027. Després de l’assemblea, els nous membres van fer la primera reunió de la junta directiva per a l’elecció dels diferents càrrecs. Jordi Matas, continuarà com a president els pròxims quatre anys i tindrà com a vicepresidents Beatriz Delgado, regidora d’Esports de l’Ajuntament de Mataró i Pep Ripollès, conseller del Consell Comarcal del Maresme.

Per la seva part, Joan Vilà, de la Penya Apa Anem-hi d’Arenys de Mar, i Àlvar Julian, representant de la Federació Catalana de Voleibol, continuaran com a tresorer i secretari de la junta respectivament. Els vocals seran: Israel Payà (Aj. Alella), Marta Alabart (Aj. Palafolls), Jordi Muñiz (Aj. Arenys de Mar), Joaquim Torres (Esc. Meritxell), Ivan Serrano (CEE Premià de Mar), Ruben Vives (AEE Thos i Codina). Tots aquests càrrecs es van elegir per unanimitat.

El repte per als pròxims 4 anys és fer un salt endavant en la gestió del consell, una vegada s’ha estabilitzat i gaudeix d’una situació excel· lent per fer un important creixement.

Maresme Dance Fest: novetat de la temporada!

Gràcies a l’interès que ens han manifestat molts centres educatius i escoles de dansa per poder dinamitzar trobades i competicions escolars, ens alegra comunicar-vos que: Aquesta temporada posem en marxa la primera edició del MARESME DANCE FEST!, dins els Jocs Esportius Escolars.

Es tracta d’un festival de dansa amb diverses seus al Maresme, al llarg de la temporada 23-24, on podran participar tots els conjunts de ball de la comarca que ho desitgin. La participació a cada entrega del festival serà gratuïta, només caldrà que cada ballarí o ballarina tingui llicència esportiva tramitada pel CEM. Aquesta llicència assegurarà els ballarins i ballarines durant els seus assajos i entrenaments i els permetrà participar a les diferents activitats convocades per enguany.

En aquesta primera edició del MARESME DANCE FEST es proposa la participació no competitiva, en format exhibició. Les tipologies de ball admeses engloben la dansa clàssica, el jazz, el contemporani, les danses urbanes i la dansa aeròbica, amb l’única condició que sigui en format grupal.

Aviat convocarem una reunió informativa de desenvolupament de la proposta per aquesta nova temporada (categories, seus, calendari…). Totes les entitats i escoles que estigueu interessades a participar o vulgueu més informació, us convidem que us poseu en contacte amb nosaltres! Esperem construir una gran primera edició i fer gaudir petits i grans d’aquesta eina d’expressió i salut que tant ens agrada! …a ballar!

More in Consell Esportiu del Maresme CEM