Connect with us

Arts marcials

Khyzer Hayat ho ha tornat a fer

Nou Campió del Món de K1 (Wako Pro)

Malgrat de Mar ha tornat a demostrar que és la capital de les arts marcials, no solament al Maresme i Catalunya, també a Espanya. La seva capacitat per organitzar esdeveniments de primera magnitud està fora de tot dubte, així com per portar a Malgrat alguns dels millors lluitadors de tres especialitats de les arts marcials que estan en ple apogeu: Muay Thai, Kick Boxing i K1.

El pavelló Municipal d’Esports Germans Margall de Malgrat de Mar va acollir l’esdeveniment anomenat ‘Trust Fight World League I’, que va omplir de gom a gom la instal·lació esportiva, amb prop de 1.500 aficionats gaudint d’una vetllada on es van poder presenciar 19 combats, amb 38 esportistes en lliça. En total es van viure 11 combats amateurs i 8 combats professionals, amb tres títols en joc.

La vetllada, de caràcter benèfic, va reunir 1.500 persones en el Pavelló de Malgrat de Mar i va ser retransmesa en directe per televisió

El primer títol va ser el Campionat d’Espanya de K1 (homologat per la FEKM), que va enfrontar el català Vicente García amb l’andalús Yerai Gómez. La victòria va correspondre al primer, ja que el combat va haver de ser aturat a instàncies del metge, que no va permetre que continués Gómez.

El segon combat estrella del vespre va ser el Campionat d’Europa K1 (Federació Wako Pro), on el català Albert Campos va ser derrotat als punts pel portuguès Ricardo Hilario. Campos, de Viladecans i imbatut fins ara, està establert a Tailàndia i és campió del món de Muay Thai de 57 quilos, títol aconseguit als EUA.

El lluitador malgratenc d’origen pakistanès suma un nou títol als dos mundials de Muay Thay i a l’europeu de K1

El portuguès Ricardo Hilario va derrotar el catalá Albert Campos pel títol de campió d’Europa K1 (Federació Wako Pro)

Per al final es va deixar el combat que tot el públic estava esperant, el que anava a protagonitzar el gran ídol local, Khyzer ‘The Destroyer’ Hayat, que s’enfrontava a l’italià Daniele Iodice, campió al seu país tant de K1 com de Muay Thai i d’Europa K1 per la WCTS. Per part seva, Khyzer es presentava amb un palmarès de 52 combats, amb 38 victòries, 16 per KO. En joc, ni més ni menys que el títol mundial de K1 de Wako Pro de 66,800 quilos. Khyzer tenia la possibilitat de tancar el cercle, ja té en el seu poder dos títols mundials de Muay Thai i l’europeu de K1.

El combat no va defraudar ningú, al contrari, va fer aixecar el públic, que abarrotava el pavelló, dels seus seients.

Fotografia de família. Khyzer, amb els seus amics, familiars i entrenadors després de guanyar el títol

El napolità va obligar el català d’origen pakistanès a donar el millor de si mateix per obtenir als punts una victòria merescuda. Una prova de la importància dels combats i de la vetllada és que, a més de l’aforament complet, va ser retransmès en directe i en hora de màxima audiència per LaLigaSportsTV.

L’esdeveniment va comptar amb el suport de l’Ajuntament de Malgrat de Mar que des de fa 10 anys col·labora amb els organitzadors (AFE Malgrat i Top King Training Center de Malgrat de Mar, escola d’arts marcials i esports de contacte).

La vetllada esportiva també va ser una iniciativa solidària, ja que la recaptació de la venda d’entrades s’ha destinat a la mateixa Associació de Formació Esportiva Malgrat dedicada, mitjançant la pràctica esportiva i les arts marcials, al treball amb nens i joves en perill d’exclusió social i en famílies desfavorides.

More in Arts marcials