Connect with us

Ajuntaments

La Festa Major de Sant Roc de Malgrat de Mar, sobre rodes

Hi ha tradicions molt arrelades a Malgrat. I una d’elles és el Gran Premi Festa Major Cursa Ciclista que cada any organitza, juntament amb l’Ajuntament, l’Esport Ciclista Malgrat. Ja són 56 edicions.

La d’enguany, que va tenir el seu inici en el polígon Can Patalina, va comptar amb 110 corredors en diferents categories: Màster 40, 50 i 60, cadets i júniors. El circuit urbà habilitat constava d’1,3 quilòmetres. Els veterans + 40, +50 i +60 havien de donar 40 voltes i cadets i júniors, 35.

La matinal va comptar amb un il·lustre visitant: ‘Purito’ Rodriguez, l’històric ciclista català, un dels 18 corredors en la història a pujar-se al podi en les tres grans proves del calendari: Tour, Giro i Vuelta a España. ‘Purito’ era el patrocinador d’un equip de cadets.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Sònia Viñolas, i el regidor d’Esports, Ludwing Iván Hasko, van ser els encarregats de lliurar les medalles als primers classificats de cada categoria. La Festa Major de Sant Roc, per descomptat, va anar “sobre rodes”.

More in Ajuntaments