Connect with us

Alella

La Fundació FCF, al costat de la UE Alella en un projecte solidari al Marroc

Imatge de tots els participants en la trobada esportiva-solidària

La Fundació Catalana de Futbol ha col·laborat estretament amb la UE Alella en el projecte solidari que el club groc-i-negre ha engegat el passat mes d’agost a la província de Nador, al nord-est del Marroc. La iniciativa ha permès la recollida solidària de roba, botes i material esportiu gràcies a les donacions de diversos clubs de la comarca del Maresme, així com també de pilotes per part de la Federació Catalana de Futbol, i d’equipament arbitral per part del Comitè Tècnic d’Àrbitres de l’FCF, a més d’altres entitats i voluntaris que hi han contribuït de forma desinteressada.

EL VIATGE

Un grup d’una trentena de membres de la UE Alella, entre els quals es troben diversos jugadors i aficionats de l’entitat, han viatjat fins la zona per fer l’entrega de tot el material, amb què han pogut organitzar un campus de futbol benèfic per a 60 nens i nenes. Al llarg de tres dies, han pogut dur a terme entrenaments i partits amb els joves futbolistes, en l’inici d’un projecte que es pretén que tingui continuïtat en els pròxims anys per tal d’impulsar i ajudar a créixer el futbol formatiu de la zona.

Imatge de tots els participants en la trobada esportiva-solidària

Imatge de tots els participants en la trobada esportiva-solidària

A la vegada, el conjunt maresmenc també ha disputat un amistós davant la UF Beni Boughafer, de la localitat de Bouyafar, amb resultat final d’empat (0-0), seguit d’una festa on les autoritats locals han agraït a tota l’expedició alellenca el seu compromís i responsabilitat, a través d’aquesta iniciativa. Alhora, l’experiència ha servit com a intercanvi cultural per tots els seus participants, compartint gastronomia i tradicions amb la població rifenya, amb la passió pel futbol com a nexe d’unió entre tots ells.

SATISFACCIÓ A L’FCF

El president de la Fundació Catalana de Futbol, Pere Guardiola, va mostrar la seva satisfacció per la col·laboració de l’entitat en el projecte solidari, de forma conjunta amb la UE Alella. “Des de la Fundació de l’FCF és un orgull poder contribuir en iniciatives com aquesta, que porten estretament associats els valors de l’esport. Ajudar els col·lectius més vulnerables gràcies al futbol ens permet seguir complint el nostre objectiu”, ha remarcat.

Tanmateix, Guardiola va voler remarcar la tasca que ha dut a terme l’ambaixador de la Fundació de l’FCF, Moha El Gaadaoui, amb la coordinació d’un projecte que ha portat noves oportunitats i un intercanvi d’experiències entre l’expedició de la UE Alella, els joves futbolistes i els habitants de la província marroquina de Nador.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Alella