Connect with us

Ajuntaments

La Lliga Municipal de Futbol Sala arriba aquesta temporada a la 30a edició

S’apropa l’inici del campionat de lleure organitzat per la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Pineda de Mar, la Lliga Municipal de Futbol Sala de Pineda de Mar, que arriba aquesta temporada a la seva 30a edició.

El dilluns 16 de setembre hi ha convocada una reunió informativa oberta a tothom que pugui estar interessat en participar en la nova edició del campionat a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de Can Comas (Plaça Catalunya, 3 de Pineda de Mar), on també tindrà lloc el lliurament de trofeus als guanyadors de la Lliga de la temporada 2018-19. A l’acte seran guardonats els 3 primers classificats del grup primera i del grup segona així com al màxim golejador de cada grup i als porters menys golejats. Els primers classificats de la temporada 2018-19 van ser els següents:

Grup Primera

1rEl Bareto Racing Pineda

2n Jaga Business

3r Almohadilla FS

Grup Segona

1r Susu’s F.C.

2n Gunners FS Bar Tahití

3r Pedja’s Sarna’s F.C.

Així mateix, dintre d’aquesta trobada es donarà tota la informació referent a la nova temporada que està previst que comenci el dissabte 19 d’octubre. En aquesta nova edició hi podran participar un màxim de 28 equips distribuïts en 2 grups de 14, disputant un total de 26 jornades en un calendari en el qual tots els equips del mateix grup s’enfronten entre si a doble volta. El període d’inscripció dels equips està previst que sigui entre el 23 de setembre i el 4 d’octubre, ambdós inclosos, i el procediment es manté amb respecte a les temporades anteriors.

Dilluns 16 de setembre hi ha convocada una reunió informativa oberta a tothom que pugui estar interessat en participar en la nova edició del campionat a les 19:30 hores a la Sala d’Actes de Can Comas

En aquesta edició es disputarà novament, de la mateixa manera que el final de la temporada 2018-19, el torneig post temporada. Aquest torneig consisteix en un campionat de copa  que és classifiquen els 8 primers de cada grup, un total de 16 equips, una vegada finalitzada la lliga. Es disputarà els dissabtes 6, 13 i 20 de juny de 2020 i el sistema de competició és d’eliminatòries, en què els 16 equips classificats (independentment de si són del grup primera o segona) aniran a un mateix bombo i es realitzarà un sorteig pur per establir quines són les eliminatòries i els encreuaments fins a la final del torneig.

Aquest torneig va ser la novetat més important de la temporada passada i va deparar partits emocionants, especialment els partits de la jornada final, en què l’equip El Bareto Racing Pineda es va proclamar campió després d’una final igualada i molt disputada contra el Xiri 9 Pinturas Colarte.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ajuntaments