Connect with us

Entitats

La PB Sant Jaume de Premià de Dalt, fidel a la seva cita anual

Un any més, la Penya Barcelonista Sant Jaume de Premià de Dalt va celebrar el seu tradicional torneig de futbol sala, tot un clàssic en el Baix Maresme. Les instal·lacions de la Societat Cultural Sant Jaume van acollir durant un mes els partits que van disputar els 30 equips inscrits en diferents categories: 8 prebenjamins, 10 benjamins i 12 alevins.

Les finals van tenir lloc el 25 de juliol amb una massiva presència de pares, familiars i amics. En definitiva, una gran festa de l’esport formatiu. El lliurament de premis va ser a càrrec de Josep Triadó, alcalde de Premià de Dalt; Juli Giner, regidor d’Esports del municipi; David Villanueva, president de la PB Sant Jaume; Emma Escolano, representant de la SCSJ; Albert Mangas, representant del FC Barcelona i Manel Flores, president de la Federació de Penyes del Maresme del FC Barcelona.

En la categoria prebenjamins, l’equip campió va ser l’Escola de Tecnificació Sant Berger, que es va imposar per 12-5 als Ninja Go. En benjamins, el triomf va ser per al FS Spartans Vilassar, que va derrotar per 6-2 a l’Escola de Tecnificació Sant Berger. Finalment, en alevins, el triomf va somriure a l’Ajax Europa, que es va imposar per 9-4 als Vengadores.

Igualment hi va haver trofeus per als finalistes, els jugadors més golejadors i els porters menys golejats de cada categoria. També va haver-hi premis a l’esportivitat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Entitats