Connect with us

Curses de muntanya i Muntanyisme

La Sant Mateu Xtrail ja és aquí

Premià de Dalt viurà el 9 de gener aquesta cursa de muntanya pel Parc de la Serralada del Litoral que tindrà tres distàncies diferents i l’opció de fer-la caminant

La Sant Mateu Xtrail és la cursa de muntanya per excel·lència i aquest any arriba a la seva novena edició. Situada i disputada a Premià de Dalt, transcorre pels corriols del Parc de la Serralada del Litoral i per llocs tan emblemàtics com l’Ermita de Sant Mateu i la Font de Sant Mateu. Estem parlant d’una de los proves més boniques de la comarca perquè, a més de gaudir dels diferents indrets de la muntanya, des de les parts més altes de la cursa es poden contemplar unes vistes espectaculars del mar Mediterrani i de la ciutat de Barcelona.

La competició, que atrau a esportistes de tot el Maresme i d’altres comarques veïnes, està dividida en tres distàncies per poder satisfer els atletes de tots els nivells, fins i tot per aquells que només la volen gaudir en format ‘caminada’. Hi haurà quatre recorreguts.

La sortida i l’arribada de la Sant Mateu Xtrail serà des de la Societat Cultural Sant Jaume, punt neuràlgic de Premià de Dalt. Aquest any hi haurà més premis que mai per als corredors: premi a les 3 primeres dones i als 3 primers homes consistent en un trofeu, regals dels patrocinadors i inscripció gratuïta a les 3 proves XtrailMarathon 2022. La competició està organitzada per l’empresa ‘7SPORT’ i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Premià de Dalt i de diferents patrocinadors.

More in Curses de muntanya i Muntanyisme