Connect with us

Calella

La UEH Calella continua amb pas ferm

Tot i la temporada tan atípica que els ha tocat viure a tots els club esportius, la UEH Calella ha pogut seguir amb la seva activitat esportiva, tant competitiva com formativa. Quan les autoritats ho han permès, els seus equips han pogut jugar.

El president de l’entitat, Andrés García, diu que “cal començar agraint a tota la gent del club la seva implicació, treball i esforç, des dels jugadors fins al cossos tècnics, sense oblidar la junta directiva. Tothom ha estat al peu del canó quan ha estat necessari i tots han estat a l’altura”. Reconeix també el màxim responsable del club que les condicions per entrenar no han estat les idònies a causa de la incertesa ocasionada per la pandèmia, però tot i així la participació ha estat molt elevada: “Tenim esportistes, i darrere d’ells famílies, molt fidels”, afegeix.

El primer equip ha estat l’únic que ha pogut seguir competint regularment i que podrà acabar la temporada, ja que competeix en una lliga d’àmbit estatal. La Lliga Catalana d’aquest any ha estat modificada i els partits s’han jugat cada quinze dies, amb un format on en un mateix cap de setmana s’havien de jugar els partits d’anada i tornada contra un mateix equip, amb l’evident esforç i desgast físic que això suposa: “Els nostres sèniors ho han donat tot i han acabat amb bones sensacions”, explica el president. A causa de les modificacions de la resta de lligues, la Federació Catalana d’Handbol ja ha anunciat que aquest any no hi haurà descensos a Lliga Catalana.

Malgrat tots els entrebancs, aquest any ha crescut el nombre de nens de la base

Andrés García es felicita perquè “malgrat totes les incerteses i entrebancs, aquest any hi ha hagut un notable increment de nens als equips de base. Això vol dir que al municipi hi ha una important cultura de l’handbol. Animem tots els nens i nenes de Calella i dels pobles veïns que vinguin a provar aquest esport tan meravellós”.

Aquesta temporada hi ha hagut sis equips en total: aleví, infantil, cadet, juvenil, sènior B i sènior A. La idea ha estat que, a partir de la categoria cadet, els jugadors ja poguessin fer un salt en els entrenaments i partits per començar a jugar en un nivell superior a la seva edat, i així poder tenir garantit el relleu en categoria sènior pels anys futurs.

Els equips aleví, infantil i juvenil començaran a jugar partits de Copa d’aquí a finals de temporada i d’aquesta manera podran acabar l’any practicant l’handbol. El cadet, s’ha fusionat amb el juvenil per poder jugar la Copa juvenil.

Cal destacar especialment que aquest any la UEH Calella també ha comptat amb l’equip amb diversitat funcional Autocars Calella, que ha seguit entrenant setmanalment i que segueix en línia ascendent i millorant cada dia. L’any passat, per exemple, van aconseguir guanyar la lliga ‘DeManoEnMano’.

Una altra novetat referent a l’entitat durant la pandèmia ha estat la creació de la pàgina web www.uehcalella.cat, on es penja setmanalment tota la informació del club i dels jugadors. Al web podreu trobar noticies, cròniques, estadístiques de partits i moltes coses més.

Us recomanem visitar-la!


Ens va deixar Pere Bellavista

La Junta Directiva de la Unió Esportiva Handbol Calella vol aprofitar aquesta finestra per lamentar profundament la mort mesos enrere de Pere Bellavista, considerat el pioner de l’handbol a la ciutat, i fundador el 1952 i expresident del Club Balonmano Calella.

Organitzador dels primers tornejos internacionals, va introduir l’handbol a Calella

Pere Bellavista serà recordat per haver organitzat els primers tornejos internacionals d’handbol, com el Ciutat de Calella, tota una referència d’aquest esport al Maresme i Catalunya i un dels primers grans reclams turístics del municipi. També va organitzar amb molt d’èxit el Torneig de Reis o les 12 hores d’handbol.

L’esport local, sens dubte, ha perdut un referent i una gran persona.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Calella