Connect with us

Ajuntaments

Les xifres de l’Esport Escolar al Maresme

Temporada 2021-22

Enguany són 162 les escoles, entitats i clubs que participen a les competicions esportives escolars que organitzem al Maresme. En aquests moments són 4.450 les llicències tramitades de nens, nenes, joves i adults que practiquen esport setmanalment i gran part participa a les competicions escolars i de lleure.

Al novembre del 2021, després d’una temporada anterior molt marcada per la pandèmia, van arrencar les competicions d’equips concretament, de futbol sala i voleibol escolar. També va iniciar la competició de voleibol de lleure mixta per a persones de més de 18 anys.

Més de 130 equips practiquen el seu esport setmanalment dins la comarca del Maresme.

ESCOLES DE MATARÓ – Reactivació de les trobades esportives del PCEE

El desembre passat, sota condicions de seguretat, es va poder celebrar la trobada esportiva per a nens i nenes de segon de primària de les escoles que pertanyen al Pla Català d’Esport a l’Escola de Mataró. Les trobades esportives tenen l’objectiu de promocionar l’estil de vida actiu amb diferents activitats físiques i esportives adaptades a l’edat dels i les participants, tot incentivant l’adquisició de bons hàbits des de petits i des de l’escola.

La jornada es va desenvolupar al Parc Central de Mataró, on es van instal·lar durant tot el matí diverses estacions on els participants podien jugar i divertir-se amb inflables, jocs tradicionals, cars, jocs interactius de relleus i jocs de sempre com el “mataconills”. Va adaptar-se l’organització per tal de complir amb les mesures preventives davant la COVID: Aire lliure, tothom amb mascareta, distància de seguretat i no barrejar els participants de diferents escoles. Durant el matí, es van divertir a la trobada més de 400 nens i nenes de segon de primària.

LES DADES

162 ESCOLES
4.450 LLICÈNCIES
+ DE 130 EQUIPS

Arrenquen les competicions individuals

El 28 de novembre passat ja vàrem encetar els esports individuals amb la celebració primera trobada comarcal de Judo a Arenys de Munt amb una participació de més de 100 judoques de la comarca.

Ara, iniciem l’any amb l’arribada de la resta de competicions individuals dels JEEC com ara el patinatge, la gimnàstica rítmica i la gimnàstica artística. Aviat tindrem disponible el calendari de competicions, trobades i exhibicions d’aquests esports.

More in Ajuntaments