Connect with us

Padel

L’excel·lència feta club

Padel Indoor Mataró

Plogui, nevi o faci un sol de justícia, els amants del pàdel sempre podran jugar en les millors condicions possibles i a una temperatura adequada en aquest club que s’ha convertit en un dels millors de la nostra comarca

En tan sols cinc anys, l’aventura empresarial que iniciés Òscar González amb humilitat i sacrifici, ha acabat consolidant-se i convertint-se en una de les grans referències del pàdel en el Maresme.

El Padel Indoor Mataró, situat en els antics magatzems de la firma Massana del polígon Pla d’en Boet de Mataró, és avui sinònim de serietat, qualitat i servei personalitzat.

Les set pistes indoor, de deu metres d’altura, construïdes amb el millor material del mercat i dotades amb potents focus de llum led, garanteixen tant al jugador més exigent com al més novell unes prestacions inigualables, amb la garantia que plogui, nevi o faci sol, sempre podrà gaudir del seu esport favorit amb tot el confort. Un club que ha aconseguit, a més, una gran vida social i que permet gaudir d’un cuidat restaurant.

En primer plànol, David Esteban. Darrere d’ell, Toni Pi, Sergi Nogueras, Alex Martín i Bruno Alcalá

GRANS ENTRENADORS

Un dels grans senyals d’identitat i fet diferencial del Padel Indoor Mataró és el seu cos tècnic, un elenc de cinc professionals de màxim nivell que estan en el club des del primer dia que es van obrir les portes, senyal inequívoc de la sinergia tan positiva que hi ha entre la propietat, els professionals i els clients. No és gens habitual trobar avui dia una direcció esportiva tan consolidada, i tan específica, en un club de pàdel.

En tan sols cinc anys de vida esportiva s’ha consolidat com un dels grans referents del pàdel del Maresme

David Esteban és el director esportiu del centre i exerceix d’entrenador i monitor. És un dels millors palistes de Catalunya i competeix ocasionalment en el WPT. Amb ell estan Sergi Nogueras, un altre excel·lent jugador català WPT (és el número 16), i els experts en iniciació i escola de nens, Alex Martín, Toni Pi i Bruno Alcalá.

“Padel Indoor Mataró està a la disposició de tots els amants del pàdel, de totes les edats i de tots els nivells, però sí que és cert que en els últims anys ens hem especialitzat també a oferir entrenaments de qualitat, sobretot a parelles que desitgen millorar, progressar i competir. Aquí treballem a consciència tant la part física com l’estratègia i la tècnica”, explica David Esteban.

ENTRENAMENT DE GRUPS I STAGES

Precisament per la qualitat de les instal·lacions, la facilitat amb la qual es troba parella per disputar un partit (es programen sempre després d’una trucada telefònica personal, mai a través d’aplicacions informàtiques) i l’alt nivell d’ensenyament, tenen un gran èxit els entrenaments de grups de tots els nivells així com stages en períodes vacacionals, sigui Setmana Santa, Nadal o estiu. En aquests stages predominen les dones, la vinculació de les quals al pàdel ha experimentat un increment molt notable en els últims anys.

Padel Indoor Mataró ha estat pioner precisament a l’hora de personalitzar els entrenaments i els partits. Qualsevol persona, sigui el que sigui el seu nivell, pot trucar perquè li organitzin un partit a la seva mida: “Aquí cuidem molt al client, és la nostra prioritat”, explica Òscar González.

Partits i entrenaments personalitzats garanteixen la plena satisfacció dels clients que visiten aquest club

El club compte a més amb una magnífica botiga de productes de pàdel, tant de raquetes, sabatilles com de roba, amb l’assessorament de grans experts, com Rocío Aibar, sempre en primera línia.

Si tot l’exposat anteriorment els sembla poc, apuntin dos detalls més: hi ha aparcament garantit, gratuït i vigilat per a tots els clients i el local és un espai cardioprotegit, que és aquell lloc que disposa dels elements necessaris per assistir a una persona en els primers minuts després d’una parada cardíaca.


Botiga especialitzada

Un dels serveis del club és brindar als seus clients la possibilitat d’adquirir material esportiu i productes específics de màxima qualitat i primeres marques del mercat, com són les pales Munich, Royal Padel o Black Crown. Sempre amb l’assessorament dels millors experts. Una de les màximes del Padel Indoor Mataró és cobrir totes les necessitats dels esportistes sense necessitat de sortir del club.


Equips de competició d’alt nivell

Encara que és un club de pàdel consolidat i de llarga trajectòria, no hi ha socis a la manera antiga. El que sí que hi ha és un compromís amb el club, posat de manifest en els molts equips de competició que s’han creat en els últims anys. El que està en Divisió d’Honor de la Província de Barcelona va guanyar el Campionat de Catalunya. L’interclubs Femení va començar en la cinquena divisió i ja està a segona. Els Veterans estan molt a prop de pujar a la Segona Divisió del Campionat de Catalunya Absolut. I finalment hi ha l’equip Masculí de Segona del Maresme. En definitiva, un club que competeix molt i competeix bé.


L’escola de nens, una prioritat

Padel Indoor Mataró va ser un dels primers clubs de pàdel de tot Catalunya que més va apostar per acostar aquest esport als més petits. De fet van ser els promotors del primer Circuit de Menors del Maresme. I aquest esforç s’ha vist recompensat amb el gran nivell de la seva escola, que ja ha donat grans jugadors, tant en l’àmbit de Catalunya com de la resta de l’Estat Espanyol. Podem citar a Nicole Traviesa, Laura del Castillo, Jaume Pons o Xavi Rodríguez. La gran majoria d’ells van agafar la seva primera pala en el Padel Indoor de Mataró amb 8, 9 i 10 anys i avui són dels millors d’Espanya

En l’actualitat, l’escola la formen prop de 80 nens, agrupats per edats i per nivells. Entrenen quatre dies a la setmana i competeixen amb regularitat en tots els campionats corresponents. Els entrenaments, tant de pala com físics, són personalitzats i molt actius.


Gran festa per al cinquè aniversari amb grans sorpreses

El Padel Indoor Mataró ja està escalfant motors per organitzar la festa del seu cinquè aniversari. Hi haurà grans sorpreses per a tots els clients habituals del club. En edicions anteriors va visitar la instal·lació, i va donar una classe mestra, el millor jugador de pàdel de tots els temps, el campió del món Fernando Belasteguín (vegeu pòster). Per a aquesta edició tan especial com és complir cinc anys, el Padel Indoor Mataró també sabrà estar a l’altura de l’efemèride.

 


C/ Josep Calvet, 64 – 08302 · (Fàbrica Massana) · Mataró, Barcelona · 937 996 170 · 645 499 040

www.padelindoormataro.es  · info@padelindoormataro.es

 

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Padel