Connect with us

Federació Catalana de Futbol

L’FCF activa el programa de cardioprotecció per a tot el futbol i futbol sala català

Gran expectació a la ciutat de Bouyafar per veure els partits

La campanya TOTS SOM UN BATEC compta amb la participació de Leo Messi i portarà desfibril·ladors a tots els camps de futbol i pavellons de futbol sala de Catalunya.

 La Federació Catalana de Futbol ha signat un conveni amb la Fundació Leo Messi, la Fundació “la Caixa” CaixaBank, CardioSOS i la Fundació de l’FCF per a cardioprotegir la totalitat del futbol i el futbol sala català. La campanya TOTS SOM UN BATEC compta amb la participació del futbolista Leo Messi, i permetrà la instal·lació d’un desfibril·lador en tots els camps de futbol i pavellons i pistes de futbol sala de Catalunya que encara no en tenen. La campanya té una inversió de 200.000 euros per tal de cardioprotegir un total de 180 instal·lacions esportives.

El programa de cardioprotecció s’emmarca dins del marc general TOTS SOM UN EQUIP, de promoció i impuls del futbol i futbol sala amateur català. La campanya incideix, entre d’altres eixos, en el foment de la pràctica esportiva segura i saludable, tenint en compte que la salut dels federats i federades és una qüestió prioritària per l’FCF.

Per aquest motiu, tots els clubs de futbol i futbol sala catalans que no disposin d’equip de cardioprotecció podran acollir-se al conveni per poder disposar d’un desfibril·lador a les seves instal·lacions esportives, així com la realització d’un curs de formació en l’ús de l’aparell DEA per als seus membres. La campanya s’engega aquesta temporada 2020-2021, i tindrà continuïtat durant el següent curs.

Tot a Totssomunbatec.cat

Tota la informació de la campanya es troba disponible a la pàgina web de nova creació totssomunbatec.cat, on es poden visualitzar els vídeos de la campanya, amb el futbolista Leo Messi com a protagonista, i els passos a seguir per part dels clubs interessats per fer la sol·licitud del desfibril·lador.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Federació Catalana de Futbol