Connect with us

Ciclisme de muntanya

Los Chivos, el tercer club ciclista de Malgrat

A l’agost compleix cinc anys

Malgrat de Mar ha de ser l’únic municipi de Catalunya de menys de 20.000 habitants (18.772 segons el cens de 2020) que té registrats… tres clubs de ciclisme!: l’històric Esport Ciclista Malgrat, que el 2023 complirà les seves Noces d’Or, el MRT Cycling Club Malgrat que ja va fer els cinc anys el curs passat i l‘Associació Ciclista BTT Los Chivos, creada el 16 d’agost de 2016 pel que d’aquí a quatre mesos també bufarà les cinc espelmes.

El club va néixer per l’interès i la determinació d’un nodrit grup de malgratencs amants de les sortides amb bicicleta pel Montnegre i altres paratges del Maresme i voltants.

Una vegada constituïda l’Associació van voler vincular-se al municipi i quina millor manera de fer-ho que creant la Pedalada Infantil per col·laborar en la Festa Major de Sant Roc. La primera edició, organitzada l’agost de 2018 va ser un èxit rotund, amb la participació de 350 pares i nens que van completar un recorregut/circuit per Malgrat.

A la seva passió per la bicicleta de muntanya se li suma l’organització de la Pedalada Infantil durant la Festa Major de Sant Roc

Joaquín Murillo, el seu president, ens explica que el nom de ‘Los Chivos’ se’ls va ocórrer perquè solen passar amb la bicicleta per paratges de muntanya on hi ha ramats d’ovelles i un dels seus integrants, mig de broma, mig seriosament, va suggerir aquesta denominació: “Sortim amb bicicleta, sempre de muntanya, tots els caps de setmanes i algun dia entre setmana. Portem la bicicleta a la sang i no podem deixar de sortir a pedalejar”, diu el president.

Ara mateix són uns 25 els membres de ‘Los Chivos’, però sempre estan disposats a donar la benvinguda a qui ho desitgi. Han format un grup on per sobre de tot regna d’amistat i la passió per un esport que, almenys a Malgrat, forma part ja de la idiosincràsia del poble.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Ciclisme de muntanya