Connect with us

Arts marcials

Malgrat de Mar serà l’epicentre del Muay Thai mundial

El malgratenc Khyzer Hayat, de Top King, i Sambel Babayan, de Team Calvet, disputaran el Mundial de Muay Thai i de Kick Boxing respectivament

El Pavelló Germans Margall de Malgrat de Mar acollirà dissabte 23 d’octubre dos Campionats Mundials del World Kick Boxing Network (WKN), un de Muay Thai i altre de K1. Un esdeveniment que es podrà veure en una setantena de països i en el qual hi prendran part esportistes d’una dotzena de nacionalitats. L’aspirant al Campionat Mundial de Muay Thai és el malgratenc Khyzer Hayat (Top King), mentre que Samvel Babayan, de l’Escola Team Calvet de Badalona, aspirarà al Campionat Mundial de Kick Boxing. A més, acollirà un títol nacional de Kick Boxing FEKM , el que disputaran el català Albert Campos i el navarrès Ion Fernández.

Els combats compten amb el suport de la WKN, FEKM, CSD i Consell Català de l’Esport

Àlex Baena, responsable del Top King Training Center, considera que “és un orgull que ‘Fight For Glory’ i Jordi Calvet hagin confiat per quarta vegada en nosaltres per aquest campionat que es farà a Malgrat de Mar, ja que habitualment es fa en grans ciutats, no en un municipi de 18.000 habitants”. Baena subratlla el suport “i totes les facilitats que hem tingut de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament, que ha fet possible que Malgrat sigui avui dia l’epicentre d’aquest esport a nivell català, nacional e internacional”. La competició està homologada per totes les federacions, així com per part del CSD i el Consell Català de l’Esport.

El Pavelló Germans Margall acollirà els quinze combats de la vetllada ‘Fight for Glory’ del promotor Jordi Calvet

La celebració a Malgrat de Mar d’aquests campionats genera una feina prèvia important: “Portem tres mesos per coordinar els quinze combats que es disputaran”, afegeix Baena. Per la seva banda, Khyzer Hayat, l’aspirant a campió del món de Muay Thai, afronta el repte “amb moltes ganes, molt emocionat de poder fer-ho davant de la meva gent, a Malgrat de Mar. Aixó és una motivació més gran encara”, diu Hayat.

Click to comment

Leave a Reply

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

More in Arts marcials