Connect with us

Handbol

El Maresme acull el Campionat d’Espanya d’Handbol de seleccions autonòmiques (CESA)

La prova es va disputar del 2 al 7 de gener en sis seus diferents, quatre de les quals al Maresme: Calella, Malgrat de Mar, Mataró i Pineda de Mar.

La selecció catalana va tancar un gran campionat amb quatre medalles d’or i una de bronze.

La setmana passada es va disputar el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques 2024 (CESA) organitzat a Catalunya, amb el Maresme com a epicentre, amb quatre de les sis seus situades a la nostra comarca: Malgrat de Mar, Calella, Pineda de Mar i Mataró, a més de dues seus a la comarca de La Selva, Blanes i Lloret de Mar.

Més de 2000 jugadors i jugadores de les categories infantil, cadet i juvenil es van reunir en aquest campionat, que va viure a Pineda de Mar la seva jornada final. En total, més de 300 partits de 100 seleccions autonòmiques.

El balanç esportiu per a Catalunya va ser de quatre medalles d’or, una medalla de bronze i una quarta posició.

Les quatre seleccions catalanes que diputaven la gran final en la seva categoria es van fer amb les seves respectives victòries.

Selecció Catalana Infantil Femenina
Selecció Catalana Infantil Masculina

La Selecció Catalana Infantil Femenina va superar a Galícia per a 25 a 18. La Selecció Catalana Infantil Masculina va guanyar a la Comunitat Valenciana per 30 a 26. Pel que fa a la Selecció Catalana Cadet Masculina es va imposar a Navarra per 35 a 32.

Per últim, la Selecció Catalana Juvenil Masculina, que tancava el campionat, va superar a Andalusia per 33 a 27, aconseguint així la vuitena medalla d’or de la categoria de manera consecutiva.

Selecció Catalana Cadet Masculina
Selecció Catalana Juvenil Masculina

La gran participació catalana es va veure completada amb la medalla de bronze de la Selecció Catalana Cadet Femenina, que es va imposar a Euskadi per 36 a 27.

Selecció Catalana Cadet Femenina

Tot plegat al llarg d’una intensa setmana de competicions que van permetre a l’afició maresmenca gaudir del millor handbol nacional. Catalunya és la selecció més guardonada en el CESA amb un total de 22 títols acumulats, seguida per la Comunitat de Madrid amb 7 títols.

Representants de l’Ajuntament de Calella amb el president de la Federació Catalana d’Handbol

Font i fotos: Federació Catalana d’Handbol

More in Handbol